Хаштаг за лято без угризения и страхотни награди с Ариана Радлер 0.0%!

10.07.2018, 13:00

Запомни добре: #безугризения

   
 
Хаштаг за лято без угризения и страхотни награди с Ариана Радлер 0.0%!

Чети внимателно, че ни е много важно да ти го кажем: от 10 юли стартира новата игра на Ариана, с която ще можеш да участваш за спечелването на страхотни награди за лятото.

Всичко, което трябва да направиш, е да харесаш страницата на Ариана в Instagram и да публикуваш една снимка или повече как спортуваш, почиваш, пътуваш или работиш, докато се наслаждаваш на Ариана Радлер 0.0%. Важно е да запомниш, че трябва да сложиш съответния хаштаг за повода:  #безугризения 

Сега най-важното – може да спечелиш една от следните страхотните награди: 5 ваучера за торта по избор от сладкарници Неделя, 5 ваучера за книги от книжарници Сиела, 5 ваучера за спортна екипировка от Декатлон и 5 ваучера за гориво от Петрол. Ваучерите са по 30 лв. всеки. 

Дали лятото ще бъде горещо, приятно, спортно, спокойно или интензивно, наситено, безгрижно, прохладно, зависи само от желанието ти да опиташ Ариана Радлер 0.0% с малина или лимон.

И още нещо:

Играта продължава 4 седмици, което означава, че не трябва да губиш време. Печелившите се избират на 06 август на лотариен принцип. Техните имена се обявяват в деня на изтеглянето, в Instagram профила на Ариана.

Ами, това е! Весело лято без угризения с Ариана Радлер 0.0%!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ