Фотограф представя нелегални снимки от Северна Корея, които ще ви разтърсят  18 Виж всички снимки

05.01.2018, 21:00

Изумително!

   
 
<p><span>Фотографът Ерик Лафорг посещава Северна Корея многократно и има късметът да заснеме <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">слуващото</span> се там. През 2012 година той се връща и прави снимки, след което бива накаран да изтрие. Но той не се съгласява и дори ги качва в публичното пространство. Това му коства абсолютна забрана да прекрачва границата на Северна Корея до живот.</span> </p>

Фотографът Ерик Лафорг посещава Северна Корея многократно и има късметът да заснеме слуващото се там. През 2012 година той се връща и прави снимки, след което бива накаран да изтрие. Но той не се съгласява и дори ги качва в публичното пространство. Това му коства абсолютна забрана да прекрачва границата на Северна Корея до живот. 

Фотографът Ерик Лафорг посещава Северна Корея многократно през годините и има късмета да заснеме случващото се там. През 2012 година той се връща и прави снимки, след което бива накаран да изтрие. Но той не се съгласява и дори ги качва в публичното пространство. Това му коства абсолютна забрана да прекрачва границата на Северна Корея до живот. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ