Филм, показващ истината за Северна Корея – не си виждал нищо подобно!

31.10.2016, 18:00

Много хора рискуват живота си, за да можеш да разбереш истината

   
 
Филм, показващ истината за Северна Корея – не си виждал нищо подобно!

Работата е там, че властващата партия на Корейската народо-демократична Република, покани снимачен екип от Русия, който да заснеме светлия и жизнерадостен живот на работниците и учениците в страната на всемогъщия Ким Чен Ун.

1797907

Оказа се обаче, че всевишната партия не знае две неща за екипа. Първо: един от режисьорите владее свободно корейски и разбира всичко, което се говори зад гърба на екипа. Второ: операторът има дублираща тайна флашка, на която се съхраняват всички нецензурирани кадри от филма. Благодарение на смелостта на екипа и главно на оператора Виталий Манский, днес можеш да видиш, за пръв път в историята, нецензуриран филм за живота в Северна Корея, при това, сниман в страната.

1797908

Лентата се казва "В лъчите на слънцето" и над финалната версия работят специалисти от Чехия, Германия и Латвия. Това, което не бива да ти казваме е, че лесно можеш да го намериш в Google, ако напишеш "В лучах солнца смотреть онлайн". За жалост български превод липсва, но можеш да хванеш някой приятел, който говори руски, да ти превежда, защото наистина си заслужава.

1797910

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ