Улови Сойка-присмехулка и победи в "Игрите на глада"!

10.11.2014, 17:10

Наградите ще отидат при най-добрите!

   
 
Улови Сойка-присмехулка и победи в "Игрите на глада"!

Приятели, диваци, родени победители, днес е денят, в който стартира най-новата игра на Div.bg съвместно с Форум Филм България, подгряваща най-нетърпеливите от вас, които чакат с нетърпение премиерата на "Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част I". От днес, 10 ноември, до 23 ноември включително играта "Улови Сойка-присмехулка" ви дава страхотния шанс да спечелите жестоки награди, доказвайки, че сте най-големите фенове на поредицата.

Какво се изисква от вас: Задачата ви е да откриете сойката-присмехулка. Тя "лети" из статиите в Div.bg и iNews.bg, така че от вас се иска да демонстрирате ловджийски умения и да намерите скривалището ѝ. Бъдете особено внимателни около заглавията на статиите в двата сайта. Когато откриете сойката, кликнете върху нея и ще бъдете въведени към дневния ни въпрос. Можете да избирате от три отговора, като само един от тях е верен. Към всеки въпрос има и жокер, който да ви ориентира по-ясно.

Дневните награди в играта "Улови Сойка-присмехулка" са повече от примамливи. Отговаряйки вярно на нашите въпросите, които ще ви задаваме всеки ден, имате шанс да спечелите: 10 брошки сойка-присмехулка, 1 гердан сойка-присмехулка, 1 брандиран тефтер, 1 брой силиконова гривна, 1 брой аксесоар за чанта. Онези от вас, отговорили правилно на поне 5 въпроса, ще участват в томболата за Голямата награда, която включва 1 брой брандирано одеало, 1 брой брандирани слушалки, 1 брой брандирана верижка и 1 брой брандиран панел за iPhone 5.

Предлагаме ви изобщо да не се бавите повече, а да се впускате в издирване на нашата сойка-присмехулка. Търсете я в статиите в Div.bg и iNews.bg и играйте смело. Докажете, че сте най-добрите!

"УЛОВИ СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА" СЕГА!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ