Ужасяващи модерни наркотици, за които може и да не сте чували още

03.12.2018, 10:00

Черпенето на идеи от тук е само за ваша сметка!

   
 
Ужасяващи модерни наркотици, за които може и да не сте чували още

Историята на света познава множество култури, които са използвали наркотици (включително алкохол) по символичен и духовен начин, за да загубят "себе си" в ефектите от психоактивните вещества. Днес обаче младежта е изправена не само пред възможността да загуби "Аз-а" си, но и пред опасността да загуби въобще здравето и дори живота си.  

Лекарства за животни

Извършването на операция върху котка може да е също толкова трудно начинание, колкото и върху човек, но с тази разлика, че ако "повредите" човека, не можете просто да го заровите в кутия за обувки. Реално, ветеринарите се нуждаят от същите инструменти и дори лекарства, за да си вършат работата. Ето защо беше само въпрос на време пристрастените собственици на животни да докопат лекарствата, предвидени за техните любимци. Леките болкоуспокоителни като валиум и кетамин обикновено са достъпни за болните животни, обаче за разлика от нашите "щастливи хапченца", техните не са така регулирани. Все пак никой не очаква конят ви да се превърне в наркоман.

2057039

 

Лосион за баня

"Боярышник" е най-разпространеният лосион за баня в Сибир, но причината не е в почивстващите му свойства. Всъщност се оказва, че руснаците си падат по това да го пият. И докато никой от нас не може с чиста съвест да твърди, че никога не си е помислял поне да отпие от ароматната бутилка с шампоан за деца, реално никой в Русия не пие това чудо заради освежаващия му аромат. Истинската причина е, че направо ги "размазва": не само заради високия процент алкохол, но и заради химическите си свойства, причинили смъртта на не малко нещастници, решили да заместят добрата стара водка с лосиона. За справка, вместо етанол ("забавният алкохол"), това нещо съдържа метанол и антифриз ("ослепях и не си чувствам краката" тип алкохол).

2057037

 

Фентанил

За аматьорите хероинът може и да е най-страшният наркотик. Гледайки тези злощастници как се друсат, само от това сякаш ще си влошим здравето и ще ни окапят зъбите. Но познайте какво! Хероинът вече е само за страхливци и женчовци. Истинските мъже днес взимат фентанил: опиат, толкова силен, че може да е последният, с който ще злоупотребите... буквално! Всъщност белият кристален прах, който е практически неразтворим, може да ви доведе до сърдечен удар само при докосването му. Цялото му семейство от производни субстанции е по-смъртоносно от кросовър с най-бруталните серийни убийци, за които можете да се сетите. 

2057038

 

NBOMe

Най-вероятно сте чували за прославутото LSD покрай любимите ви рок банди. Но също така най-вероятно сте добре запознати, че LSD, освен готин и вдъхновяващ наркотик, е строго регулирана субстанция, употребата на която може да ви вкара не само във "филма", но и зад решетките. Не се притеснявайте! Гениалните изобретатели на наркотици са измислили перфектната алтернатива за всеки ентусиаст-самоубиец: 25I-NBOMe. LSD-подобните му свойства са само едно на ръка. Докато бюрокрацията стигне до него, най-вероятно вече ще сте отдавна пътник, благодарение на изключително нестабилните и непроверени химикали в него. Така да се каже, не съществува такова животно като "употребител" на 25I-NBOMe, а само "морски свинчета", ако ни разбирате. Парти!

2057040

За повече информация: cracked.com... или най-близкият дилър.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ