Ужасни снимки от миналото

14.11.2016, 18:00

Лов на идианци, магаре без глава и още една

   
 
Ужасни снимки от миналото

Много моменти в миналото са били просто ужасни, а след изобретяването на фотоапарата, днес може нагледно да се запознаем с тях. Предупреждаваме ви, че това е наистина страховита история.

ЛОВ НА ИНДИАНЦИ

В средата на XIX век се започва мащабна операция по освобождаването на територия, която носи името Патагония. Под освобождаване разбирай, пълно ликвидиране на местното коренно населени – лов на индианци. Наградата за всеки убит индианец е един фунт стерлинги. НЕ остава нито един жив коренен жител на Огнената Земя.

1805862

МАГАРЕ БЕЗ ГЛАВА

Американският военен преподавател Хенри Ебот мечтае да види какво ще стане, ако снима магаре, докато главата му се взривява. И ако някои мечти остават само мечти, то тази на Ебот се сбъдва през 1881 година. Той завързва динамит към главата на горкото животно и свързва фитила със затвора на камерата. Както можеш да видиш... резултатите шокират дори след повече от 100 години.

1805858

СНИМКА ЗА СПОМЕН 

Още един кадър от интересния живот на полицията. На снимката снимат труп за попълване на досие. Предполагаемата година е 1880-а.

1805860

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ