Топ 3 носители на наградите "Дарвин" за 2017 г.

18.06.2018, 10:00

Кой взе трофея за най-негоден за

   
 
Топ 3 носители на наградите "Дарвин" за 2017 г.

Назовани на бащата на съвременната еволюционна теория, Чарлз Дарвин, наградите "Дарвин" се връчват на онези, чиито не особено интелигентни решения са накарали природата да ги отсее като негодни за репродукция. Светът е опасно място и сякаш редица глупови хора нямат търпение да се възползват от огромното разнообразие рискови фактори.

1. Мъж, който загуби живота си в опит да пусне език на кобра.

31-годишен мъж от Мумбай реши да целуне спасената от него кобра по главата, което и, разбира се, му коства живота. Сега, много деца не обичат да бъдат пощипвани и от собствената си баба, така че какво те накара да си мислиш, че това влечуга ще се отнесе благосклонно към подобно поведение? Току-що се срещнахте, пич, не е ок направо да й влизаш с език!

2069198

2. Жена, която загуби живота си, бъркайки в кутията с дарения.

56-годишната жена, която според сведения е правила това и преди, решила да си докара задника със своя HUMMER до кутията с дарени дрехи и да е претършува. Не е ясно кое е накарало притежател на подобна кола да направи подобно нещо, но Кармата не закъсняла и бързо номинирала жената за един трофей "Дарвин".

2069199

3. Мъж, който загуби живота си по време на 24-часов маратон по компютърни игри.

24-годишното момче получило сърдечен удар, след като играло цели 22 часа i благотворителнd цел. Въпреки поводът, няма как да не осъдим лошото решение да прекараш толкова време на комбинация от енергийни напитки и кафе. 

2069201

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ