Тежък запой отведе двама ирландци на фронта в Ирак

16.12.2016, 21:00

Понякога алкохолните приключения могат да бъдат крайно опасни

   
 
Тежък запой отведе двама ирландци на фронта в Ирак

Алкохолът може да въвлече консумиращите го в много и разнообразни приключения. Наскоро ви представихме едно такова, след което полски герой се е събудил в моргата, а сега е ред за нещо дори по-екстремно. Главни действащи лица са двама представители на друга нация, която много обича да си пийва - Ирландия.

Уилям Мийра и Крейг Рейнолдс са приключенци, които през последните 2 месеца са обикаляли Близкия Изток. The Mirror съобщава, че през това време те са станали приятели с група кюрдски бойци, част от противопоставящите се на Ислямска държава бунтовници. 

Преди няколко дни обаче двамата са си пийвали в компанията на канадски "борец за свобода", който помага на кюрдите и няколко бутилки Джони Уокър по-късно са взели "здравословното" решение да отидат в един от най-размирните градове Дакук, който е действаща военна зона. Там, със съдействието на канадеца, те са били натоварени на пикап и са получили кюрдски униформи. В крайна сметка са достигнали Дакук, където са били посрещнати от бариери и множество въоръжени войници.

1823707

"Сигурно сме му казали (на канадеца) нещо тази вечер и той е решил, че искаме да се включим в борбата, защото преди да се усетим, вече се срещахме с най-различни военни, някои от които дори доста високопоставени. Командирът на силите в местния район също беше там.", пише Уил Мийра в блога си.

"Всъщност беше изключително страшно, може би най-страшното нещо, което сме правили. В последствие ни казаха, че трябва да се махаме, защото нямаме военно обучение и там е опасно за нас. Иначе бяха мили и се държаха много добре с нас, въпреки непосредствената опасност. Разказваха ни смешки и се опитваха да ни развеселят.", допълва той.

Изглежда двамата приключенци са се разминали с лошия късмет, който като нищо можеше да ги сполети в този размирен район. При всички положение заслужават да бъдат поздравени за смелостта си! Нищо, че са били пияни!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ