Създадоха продължение на играта UNO, наречено DOS

16.02.2018, 19:00

Разбивачът на приятелства се завъща по-силен от всякога!

   
 
Създадоха продължение на играта UNO, наречено DOS

Създадоха продължение на играта на карти UNO, която носи подходящото име DOS.

DOS е нова игра на UNO, която се сътои от номерирани и оцветени карти, но този път играчите имат две купчини , от които могат да избират карти. печели този, който събере най-много точки, а не този, който се отърве от всичките си карти. Разбира се, трябва да извикате "DOS", ако останат две карти в ръката ви.

Ето ги правилата:

2-4 играчи теглят карти и този, който изтегли най-голям брой точки става раздавач. След това раздава на всеки по карти, взема две тестето и ги поставя обърнати нагоре една до друга (център).

Ако имате цвят като на една от картите в центъра я поставяте с лицето нагоре. можете да поставите и ако имате и от двата цвята. Който не разполага с необходимия цвят допълнителна карта от тестето.

2032076

Има две специални карти, които се наричат Wild DOS и Wild # карта. На Wild DOS картата пише 2 и може да съответства на цвета на картата в центъра. Картата Wild # има специфичен цвят, но може да действа като произволно число от 1 до 10.

Подобно на UNO, ако останете с две карти в ръката си, трябва да извикате "DOS". Ако друг играч извика "DOS", преди да го направите, трябва да изтеглите две карти.

2032075

Играта продължава, докато някой от играчите се отърве от всичките си карти. точките, които той печели са, базирани на картите в ръцете на другите играчи. Точките на нормалната карта се определят по числото, изписано на нея, Wild DOS картите носят 20 точки, а Wild # носят 40 точки.

Очаква с да излезе през Август!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ