Супер яки номера, които можете да правите с обикновени предмети

18.07.2014, 17:44

Магия!

   
 
Супер яки номера, които можете да правите с обикновени предмети

Мъжете никога не порастваме и това не е тайна за никого. Ние винаги ще си останем деца и винаги ще сме податливи към малоумни идеи, глупости и бели. В този материал сме събрали няколко изключително ефектни и готини номера, които едва ли сте смятали за възможни. Пичове, имате задача за уикенда – да пробвате всеки един от тях и да кажете дали работи!

1340127

Как да взривим диня

Знаете ли, че можете да накарате динята да експлоадира с помощта единствено на ластици? Как да го направите? Ами вземете една обикновена средностатистическа диня и започнете да надявате на нея всички ластици, които намерите и ви попаднат под ръка. Разбира се ще ви трябват много, ама наистина МНОГО от тях, но в даден момент ще започнат да се свиват, а корите на динята няма да издържат на натиска и динята ще се пръсне отвътре навън, което е ужасно зрелищно за гледане.

1340128

Как да правим балончета от CD дискове

Трябват ви запалка, монета, и обикновен CD диск. Първото нещо, което трябва да направите е да изтъркате с монетата покритието на диска в единия край, така че да остане само пластмасата. След това със запалката започвате да нагрявате, докато не се получи вдлъбнатина там, където се нагрявали. След това просто духнете в подутината и ще видите как още горещата пластмасата започва да се издължава и образува огромен балон.

Как да си направим безкраен шоколад

Трябват ви нож и един голям шоколад. Необходимо е да се уточни, че шоколадът трябва да е от 16 блокчета (4 блокчета на дължина и 4 на ширина). Първото нещо което трябва да направите е да срежете диагонално третия хоризонтален ред блокчета, а след това от по-голямата половина срежете най-дългия вертикален ред, а когато го направите от него изрежете най-горното шоколадово блокче и го оставете на страна. Сега просто разместете двете части на по-голямата половина, която остана и я наместете върху по-малката. Колкото и да не ви се вярва отново ще получите цял шоколад с 4х4 блокчета, но сега ще имате и още едно блокче бонус.

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 18.07.2014 | 20:14
1 хахаха,наистина идеите са много щури,дано не ги видят хлапетата,че ще им изкарате боя :)
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ