Спокойно харчете пари за тези неща

01.09.2011, 16:08

   
 
Спокойно харчете пари за тези неща

Момчета, има много неща без които спокойно можем да минем, неща, които само празнят джобовете ни, като онази тъпа четка за зъби. Шегуваме се, разбира се. Но има и неща, за които наистина не трябва да жалим средства, защото ни трябват, защото ни забавляват и правят живота по-хубав. Нас ако питате има много такива и ни е доста трудно да изберем, да кажем 10 от тях. Затова се доверихме на избора на Guyism.

10. Алкохол

Освен ако не искате да убиете всичките си мозъчни клетки с някаква странна течност, може би гориво от съветска подводница и ферментирали обелки от картофи, по-добре пропуснете бутилките на най-евтиния рафт в магазина. И имайте предвид, независимо какво се казва на етикета на бутилката, че най-хубавата водка не се прави близо до Чернобил.

9. Тоалетна хартия

 

Тя си е много важна, особено ако не искате ръката ви да влезе в контакт с лайното. И едва ли искате да оставите такава нелека задача на някаква еднопластова хартия или твърда като вестник. Меката тоалетна хартия се отразява толкова по-добре на задните ви части и всъщност може да впечатли жените, които ви идват на гости. Друго си е с Емека!

8. Самобръсначки

Сигурно на всеки от вас се е налагало да си купи евтина самобръсначка, докато сте на ваканция или просто сте забравили своята. Няма нужда да ви обясняваме как след употребата ѝ лицето ви кърви на 15 различни места, зачервено е все едно сте 13-годишен пубер. Не, не си струва такова мъчение.

7. Консервирана храна

Всякаква консервирана храна, която купувате, трябва да е с най-добро качество. Придържайте се към определена марка, чиито консервирани продукти вече сте използвали, за да не се изненадате после, че вместо равиоли, сте си купили кучешка храна.

6. Презервативи

 

Един Бог знае какво ще се случи с един евтин презерватив. И с по-скъпите има риск, винаги има риск, но вие се подсигурете колкото е възможно по-добре. Презервативът има значение не само за предпазването, но и за начина, по който ще се чувства вашия пенис, както и жената, с която правите секс.

5. Матраци

Тъй като използвате матрака си много повече от всеки друг предмет, по-добре си вземете по-скъп и удобен такъв. Освен това той ще ви се отплати с удобство.

4. Хартиени чинии

Повярвайте, много по-добре е да дадете малко повече стотинки за хартиени чинии, отколкото за такива, но пластмасови. А подобни трябва винаги да имате, защото не се знае кога ще ви се наложи да вдигнете купон.

3. Чадъри

Дори и най-хубавият чадър може да се счупи при буря, но все пак си купете такъв, който да издържи поне няколко снеговалежа и дъждове.

2. Батерии

Изобщо не е приятно да купите батерии, с които фотоапаратът ви да угасне след 20-та снимка или дистанционното да отказва всяка седмица. Тук определено бихме добавили и телевизора. Той трябва да е хубав, голям и с плосък екран. Все пак на него ще гледате футбол.

1. Стриптийз клубове

 

Не ходете в евтини стриптийз клубове. Долнопробни са и често може да се окаже, че заради гадната светлина и гъстия дим, нямате хубава или никаква гледка към сцената. А ако не виждате нищо в един стрип клуб, то какво изобщо да правите там?!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 01.09.2011 | 17:44
1 Впечатлявате жените с тоалетна хартия ли бе, div-аци?:)))
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ