Спасете Галактиката и спечелете фенски награди!

28.07.2014, 09:33

Поредното филмово предизвикателство ще изпита познанията ви

   
 
Спасете Галактиката и спечелете фенски награди!

Внимание, внимание! За всички фенове на комиксите, за всички почитатели на киното и за онези от вас, които обичат да печелят готини награди - Div.bg заедно с Форум Филм България имаме важно съобщение за вас: От днес, 28.07 до 10.08 включително ще ви задаваме по един въпрос, свързан с предстоящия да излезе по кината кино хит "Пазители на Галактиката". Понеже сме пичове, към всеки въпрос ще имате и подходящ жокер, който ще ви ориентира към правилния отговор.

Имаме само две условия, които трябва да спазите, за да се борите за многото ни награди - да се регистрирате в Div.bg (ако съвсем случайно още не сте го направили) и да отговаряте правилно на въпросите ни. Всеки ден чрез жребий ще теглим по едно име, което ще получава една от дневните ни награди - 3 тениски, 2 калъфа за iPhone, 3 йойо, 2 подложки за мишка, 2 USB, тефтер и раница, всички брандирани с визията на "Пазители на Галактиката". На 11.08 отново на случаен принцип ще бъде изтеглен и големият победител, който ще получи раница, тефтер, USB + двоен билет за филма.

Приключенията на Питър Куил, Ракетата, Грут, Гамора и Дракс започват именно с нашата игра, така че смело се включете в тях, отговаряйте на въпросите ни и ще се борите за специалните брандирани награди. Пожелаваме ви успех - Бъдете пазители на Галактиката!

КЪМ ИГРАТА "БЪДЕТЕ "ПАЗИТЕЛИ НА ГАЛАКТИКАТА"

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА "БЪДЕТЕ "ПАЗИТЕЛИ НА ГАЛАКТИКАТА"

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ