Смелчага си направи спаринг с кенгуру, за да спаси кучето си

05.12.2016, 15:00

Колкото смелчага, толкова и късметлия

   
 
Смелчага си направи спаринг с кенгуру, за да спаси кучето си

Всеки знае, че Австралия е доста опасно място. Който не е бил там и реши да направи кратко проучване в интернет, ще разбере, че когато си в Австралия, във всеки един момент, на радиус от 5 метра, има поне 10 неща, които могат да те убият. 

Това естествено е ужасно преувеличено и там съвсем не е чак толкова опасно. Факт е обаче, че животинският свят в Австралия има много представители, които са в състояние да убият човек, ако той е достатъчно глупав да ги подразни. Без съмнение едно от тези животни е австралийският символ - кенгуруто.

Кенгурата може да изглеждат сладко, но боксовите им умения са всеизвестни, а ритниците им без проблем могат да чупят кости и да предизвикат смърт. Така че смелостта, която демонстрира героят в това видео, определено щеше да бъде квалифицирана като глупост, ако не беше благородната причина, която го подтиква. 

Нямаме предистория, защото клипчето не показва какво се е случило преди това, но в началото му виждаме как диво кенгуру е хванало в здрав захват кучето на нашия човек. Той се затичва да му помогне и в следващия момент се оказва лице в лице с дивото животно. Вижте какво се случва след това:

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ