Скандални истории от купони, след които ще ви се допие

20.07.2016, 13:30

А ние си мислехме, че сме буйни

   
 
Скандални истории от купони, след които ще ви се допие

Обичаме да пием алкохол, не го крием. Обичаме и да се събираме в големи компании, заедно да пием, да танцуваме и да се забавляваме така, все едно повече никога няма да имаме тази възможност. Както се сещате, имаме какви ли не пиянски истории, някои от които ни е срам да разказваме дори пред най-близките си приятели. Е, попаднахме на чужди разкази, споделени анонимно в интернет, след които добихме самочувствие на кротки и културни пияници. Прочетете ги и вие, за да си оправите малко настроението.

***

Един пич проби стената с глава и се изповръща между изолацията и тухлите.

***

Гледах как двама души се опитват да прескочат лагерния огън от две срещуположни страни. Сблъскаха се във въздуха и паднаха в огъня.

***

На миналия Хелоуин гледах как един пиян тип скочи от третия етаж на една сграда, изправи се и си тръгна.

***

Подът в апартамента, в който бяхме, пропадна и единственото нещо, което държеше хората, беше килимът. Някои падаха, други се опитваха да се покатерят по килимената "стена", за да се спасят и да излязат от сградата. Много ми е жал за човека, който живееше отдолу. Не бях виждал такова брутално нещо.

***

Видях как един тип изпусна и строши цяла бутилка бира на земята. Аз бях единственият, който го видя. Моментално се изнесе от "местопрестъплението". Когато хората започнаха да се събират около локвата и стъклата, някой попита "Кой направи тази кочина?". Типът, който строши бутилката, се появи и каза "Сто процента е някой пълен нещастник" и започна да почиства. Добре го изигра, спор няма.

***

По време на партито някой извика "ЗЕМНА АКУЛА!" и отнякъде се появи чисто гол мъж с фризби, завряно в задника, носен на ръце от други четирима мъже. Беше супер забавно да бягаме от него.

***

На Хелоуин наблюдавах един пич, преоблечен като Исус, да пие вино от кутия и да крещи, че само преди няколко минути това е било вода. Същия този Исус по-късно го арестуваха."

***

На едно парти някой наля водка в купичката за вода на хамстера на домакина. Животинката умря.

***

На едно колежанско парти един тип извади рибка от аквариума на домакина и я сложи на скарата, заедно до кюфтетата и наденичките. Домакинът пощуря и изпадна в истерия. Оказа се, че това е била любимата му рибка.

***

Напих се на един купон в Берлин и не знам как, но се озовах в Прага. Не е лошо да се напиеш в една държава и да се събудиш в друга.

***

На един купон чух една жена да казва "Ник, не пий сурово пиле!". Обърнах се и видях този Ник да вади някаква чиния от хладилника, в която имаше сурово пиле, а той гълташе от кървавата течност. Не знам защо.

***

Всички бяхме пияни и един приятел показваше на едно момиче как да затяга възел. Тя на шега сложи примката на врата му и затегна възела. Оказа се, че без да иска е затегнала здраво и трябваше бързо да го освободим, преди да се задуши.

***

Видях един тип да повърне съдържанието на цял пакет чипс. Голяма част от чипсчетата бяха цели. Край на историята.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ