Световни звезди, които си признават любовта към марихуаната

01.08.2015, 13:15

И не се срамуват да го направят!

   
 
Световни звезди, които си признават любовта към марихуаната

Трябва да признаем, че много хора от време на време пафкат по някоя друга трева, но съвсем различно е, когато популярни личности признават за подобни навици.

В крайна сметка, ако Митко или Гошо от съседния вход изпушат една цигара, то едва ли на някого ще му дреме особено. Но когато някоя филмова звезда или популярен музикант признаят, че имат навика да го правят, това изведнъж сякаш става световна тема за разговор.

Предлагаме ви списък от популярни личности, които малко или много са посягали към "зелената фея", за да отпуснат от напрежението.

Дженифър Анистън

Звездата от "Приятели" призна пред "Дейли мейл", че от време на време посяга към марихуаната. 

Сюзън Сарандън

Макар и вече 68-годишна, популярната актриса споделя, че вече не помни кога за последно е била на голяма церемония, без да си дръпне веднъж-дваж преди това.

Барак Обама

Точно така. Настоящият президент на САЩ е имал навика да пафка в гимназията, за което споделят някои от тогавашните му съученици.

Джъстин Тимбърлейк

E!online потвърждава, че поп-идолът също е сред знаменитостите, имащи навика да посягат към "зеления дракон".

Кристен Стюърт

Звездата от "Здрач" сама се определя като "странно, креативно момиче, което пуши трева". Пак казваме - по нейни собствени думи.

Морган Фрийман

Великият актьор е един от най-популярните критици на законите, определящи марихуаната като нещо кой знае колко опасно за обществото. Нещо, което говори само по себе си в случая.

Джордж Клуни

Докато снима различните епизоди на "Бандата на Оушън", Клуни често е забелязван в кофишоповете на Амстердам. Едва ли е бил там заради кафето.

Дженифър Лорънс

Звездата от "Игрите на глада" също бе спипана да употребява марихуана, което обаче далеч не я прави по-малко симпатична в нашите очи.

Камерън Диас

Русокосата красавица е започнала да пафка още в гимназията в Лос Анджелис, а кой е бил дилърът ѝ? Нейният съученик Снууп Дог, твърди LA Times.

Мат Деймън

Тук историята е любопитна, защото актьорът споделя, че за първи път е пушил трева в компанията на своята майка, която е настояла, че е по-добре малкият Мат да го направи в нейно присъствие.

Опра Уинфри

Най-популярната ТВ водеща на света признава, че не е пушила трева от 1982 година, но все пак остава малката подробност, че подобен период при нея е имало.

Матю МакКонъхи

Носителят на "Оскар" дори е бил арестуван за притежание на марихуана. Съобщава се, че актьорът е бил толкова надрусан в дома си, че дори е бил сгащен да танцува гол пред полицаите.

Брад Пит

Секссимволът на Холивуд признава пред Hollywood Reporter, че има навика да пафка, но и също така, че в последно време е ограничил употребата. Вероятно и заради децата, които отглежда с Анджелина Джоли.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ