Самопровъзгласилият се за пътешественик във времето се подложи на детектор на лъжата

16.02.2018, 13:00

Ето какво отчете той!

   
 
Самопровъзгласилият се за пътешественик във времето се подложи на детектор на лъжата

Мъжът, който твърди, че идва от 2030 г. и сподели няколко предсказания за бъдещето, по чудо издържа тест на детектор на лъжата.

Самообявилият се за пътешественик във времето е познат под псевдонима "Ной". Той заяви, че трябва да остане анонимен, тъй като рискува живота си, за да ни издаде каквоо ни готви бъдещето.

Но, както се очакваше, хората се оказаха доста скептично настроени към историите му, затова Ной се съгласи да се подложи на детектор на лъжата, за да докаже достоверността на думите си.

И той действително го направи по време на неотдавнашно интервю с Apex TV. 

Първият зададен въпрос бе "Вие истински пътешественик от 2030 година ли сте?". Той отговори "да", след което се появи зелен надпис "истина". Резултатите от машината обаче не могат да се видят на екрана.

2031881

След това той бе попитан дали има "твърди доказателства", за да подкрепи многобройните си прогнози, сред които са следните:  Доналд Тръмп ще бъде преизбран през 2020 г., използването на Bitcoin ще се се разшири, изкуственият интелект ще се развие изключително много до 2021 г., ще са налице електрически коли, които могат да се движат с  600 км/ч, хората ще могат да летят до Марс през 2028 г. Според него 2018 г. ще е годината, в която пътуването във времето се оповести публично.

2031879

Той отговори, че не е сигурен, че може да даде доказателство "поради парадокс" и надписът "истина" се появи отново. След това Ной отново започна да твърди, че списъкът със събития ще се случи, след което бе последвано от надпис "истина".

2031875

Това, което знаем за Ной е, че той страда от депресия, което според него е резултат от цялото пътуване. Той също твърди, че е на около 50 години, но е взел тайни лекарства, които са го върнали към младостта и в резултат на това, той в момента е на 25 години.

"Нямам намерение да заблуждавам никого. Искам да бъда ясен, моята единствена цел да ви докажа, че пътуването във времето съществуват. Всъщност аз самият аз съм пътешественик във времето".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ