Разтърсващо пътуване по магистралите на Северна Корея  14 Виж всички снимки

01.08.2017, 22:00

Изумително!

   
 
<p>Пътуването по магистралите в Северна Корея е голямо преживяване, тъй като ни позволява да видим всекидневния живот на страната, който не се контролира от правителството така, както в Пхенян. Магистралите свързват основните градове и по тях няма автомобили. Това създава много странна атмосфера, тъй като пътищата са толкова големи и в лоши условия с многобройни дупки.</p>

Пътуването по магистралите в Северна Корея е голямо преживяване, тъй като ни позволява да видим всекидневния живот на страната, който не се контролира от правителството така, както в Пхенян. Магистралите свързват основните градове и по тях няма автомобили. Това създава много странна атмосфера, тъй като пътищата са толкова големи и в лоши условия с многобройни дупки.

Пътуването по магистралите в Северна Корея е голямо преживяване, тъй като ни позволява да видим всекидневния живот на страната, който не се контролира от правителството така, както в Пхенян. Магистралите свързват основните градове и по тях няма автомобили. Това създава много странна атмосфера, тъй като пътищата са толкова големи и в изключително лоши условия с многобройни дупки.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ