Първият мъжки хороскоп за 2017 година (със сови!)

Чети сам, че ще ти се подиграват!

   
 
Първият мъжки хороскоп за 2017 година (със сови!)

По принцип не се занимаваме с хороскопи, защото зодиите, като динозаврите, ескимосите и културата в чалгата – не съществуват. Все пак ни стана интересно – допитахме, до нашите колежки от женския сайт за хороскопи и те ни казаха какво им е снесъл техният астролог – пияната леля Станка от Слатина, която също така предлага гледане на карти и масаж със свинска мас (не знаем какъв точно масаж). Та, неведоми са пътищата хороскопски...

Овен

1832111

Това е твоята година. Вярно алкохолът ще предизвика някои неловки ситуации и Марчето от шестия етаж може и да не ти пусне, но пък като цяло ще си сравнително здрав. Помни: избягвай да спиш с мацки от крайните квартали без да се пазиш и може да оцелееш още година.

Телец

1832108

Това е твоята година. Очакват се добри резултати на любовния фронт – може би най-накрая сутрешната ерекция ще се върне. Очаква се към зимата малки крачета да започнат да шават вкъщи. Да, ще ти се завъдят хлебарки.

Близнаци

1832110

Това е твоята година. Пази се – възможно е твоята любима половинка да разбере, че всъщност е твоята любима четвъртинка.

Рак

1832112

Това е твоята година. Ще преразгледаш половата си идентичност и ще се изненадаш от резултатите.

Лъв

1832114

Това не е твоята година! Шегичка – все пак козирог ти е в Марс, а Сатурн във Венера. Какво и да значи това...

Дева

1832088

Това е твоята година. Ако си Дева няма от какво да се страхуваш. Ще преживеш годината като долнопробна хаймана, каквато си всъщност.

Скорпион

1832116

Това е твоята година. Към средата на 2017 се очаква да развиеш страх от височини, но няма да обърнеш особено внимание, тъй като ще бъдеш зает с високото кръвно и трипера, които ще завъдиш през първата половина на годината. Нали те предупреждавахме, за Надето от Орландовци и пържолите от бай Пешо!

Стрелец

1832107

Това е твоята година. Не живей така сякаш всеки ден е последен. Живей така сякаш последният ден е бил миналата година.

Козирог

1832113

Това е твоята година. Купидон ще рани сърцето ти, а Бакхус – черния дроб. Всичко ще е чудесно, ако ти се падне вино и любов. Ама ние си знаем що за стока си – водка и проститутка.

Водолей

1832109

Това е твоята година. Ама отиди да си прегледаш бъбреците и белия дроб, че съвсем се скапа с това пушене.

Риби

1832115

Уви, тази година е на всички останали, но не и твоя. Не знаем как е при Везните, за тях не сме писали, защото не ги харесваме. Твоята зодия поне я споменахме.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ