Предложенията за брак стават все по-странни

30.12.2011, 12:12

   
 
Предложенията за брак стават все по-странни

Оригинално, странно, креативно? Вие как бихте предложили брак, ако въобще разбира се? Едва ли ще ползвате социалните мрежи, или се лъжем. Определено случая, за който ще ви разкажем, е дело на едно много богато въображение, което обаче, от наша гледна точка не е съвсем наясно с термина романтика.

Да предложите брак на пияна глава по Skype, Facebook или по какъвто и да е друг онлайн начин – ясно. И на най-добрите се случва. Но само един мъж в цял свят е решил да бъде уникален във всеки детайл и е предложил брак на половинката си, чрез играта Crime City в социалната мрежа Google+ (и едва ли е бил пиян, разбира се).

Тук не говорим за едно простичко: "Скъпа, ще станеш ли моя жена?" в чата, а за масова конспираця, в която се включват и самите създатели на играта - Funzio. Потребителят на G+ с прякор Mihai в Crime City заедно с Funzio прави така, че любимата му получава в "инвентара си" във въпросната игра коледен подарък, под формата на виртуален годежен пръстен. Предполагаме, че след това я е зарадвал и с истинския, или поне се надяваме.

Miruna (прякорът на мацкта в Crime City), трогната от виртуалния жест на Mihai, се съгласила секунди след като се вписала в играта и открила "пръстена" в инвентара си. Ах, каква класическа история за Роме и Жулиета, само че напълно дигитализирана.

Това не е първото виртуално предложение за брак, но изглежда е първото в игра в социалната мрежа Google+ (още чакаме потвърждение от Google). Със сигурност обаче сме изправени пред поредното доказателство за участието на високите технологии в ежедневния живот на модерния човек. Доста звучи като сценарии на нова част от трилогията "Матрицата" нали?

Източник: Mashable


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ