Правилата, които трябва да знае всеки, който се качва в самолет

08.02.2016, 18:30

Наръчник на добрия турист

   
 
Правилата, които трябва да знае всеки, който се качва в самолет

Има неща, които всеки отговорен човек, който се кани да пътува със самолет, трябва да научи. Ние направихме кратко списъче и ето как изглежда то. Някои от нещата ще са ви много полезни, други - не чак толкова много.

1. Ако не знаете къде е вашият гейт, можете да попитате всеки един служител на летището. Можете да помолите охраната да ви изпрати до него.

2. Ако полетът ви закъснява с повече от 12 часа, можете да поискате вечеря или стая, но не от пътниците.

3. Не опитвайте да разберете какво се опитва да каже пилотът на английски - особено ако английският не ви е роден език.

4. В безмитните зони отидете в магазините за парфюми и пробвайте всичките. Това вероятно ще ви спечели облегалката от съседа.

5. Вземете повече книжни торбички от стюардесата, дори да не повръщате. Можете да надуете един и да го спукате в най-напрегнатия момент от кацането, така ще стреснете всички и ще се позабавлявате.

6. Ако сте вегетарианец, кажете на стюардесата и на съседа ви по седалка и изобщо на всички в самолета. Не знаем защо ви го казваме, вие и без това ще го направите.

7. Закачайте се със стюардесата и ѝ намеквайте постоянно за секс. Например, ако ви попита: "Пилешко или свинско?", се засмейте тъпо и отговорете: "Стюардесата.".

8. Ако съседът по седалка се е облегнал на вас, докато е заспал, проверете пулса му на врата.

9. В никакъв случай не поставяйте електронните си уреди в самолетен режим, ако ви помолят, кажете, че това са глупости и вдигнете луд скандал.

10. Ако до вас седи някой, който не спира да говори, тихичко започнете да се молите на арабски.

11. Ако рязко сте станали, когато самолетът е кацнал, а в това време останалите пътници започнат да аплодират, започнете да се кланяте.

12. Когато чакате да излезе багажът, не се хвърляйте към най-скъпата чанта. Изчакайте да направи няколко кръгчета и тогава действайте.

13. Ако ви хванат, че ровите по чуждия багаж - бягайте.

1645299

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ