Потресаващи митове за известните личности, в които хората все още вярват

05.04.2022, 15:00

Направо изтръпнахме!

   
 
Потресаващи митове за известните личности, в които хората все още вярват

Има хора, които сякаш са обсебени от света на известните. И поради невъзможността да се докоснат до него, те започват да измислят всевъзможни теории относно любимите на цял свят звезди. Признаваме, че някои от тях са меко казано абсурдни, но пък други ни се иска да бяха истина

Аврил Лавин е заместена от двойничка

2000827

Митът се ражда през 2005 година, когато бразилска уеб страница свързана с певицата споделя, че Аврил е починала през 2003 година, след което е заместена от жена на име Мелиса Вандела.

За да потвърди тази хипотеза, авторът посочва изчезването на бенките на Аврил Лавин и промените в нейния вид. Всички тези аргументи бяха категорично опровергани, но легендата за Мелиса все още е жива.

Стиви Уондър не е сляп

Някои хора смятат, че легендарният певец само се преструва, че е сляп, защото посещава баскетболни мачове, купува телевизори и дори се опитва да хване падащ микрофон. Единственото нещо, което поддръжниците на тази конспиративна теория се опитват да обяснят е защо Стиви Уондър би се преструвал цели 67 години.

Кейти Пери е ДжонБенет Рамзи

2000829

Феновете на поп звездата имат теория, че Кейти Пери всъщност не е Кейти Пери. И дори Катрин Хъдсън не е. Те вярват, че истинското й име е ДжонБенет Рамзи, победителка в детски конкурс за красота.

Рамзи е брутално убита на 6-годишна възраст и загадката около смъртта й остава неразрешена до ден днешен. Очевидно причина за тази налудничава теория е абсолютната прилика между Джон Бенет и Кейти. Но този слух може лесно да се опровергае: по времето, когато Рамзи се е родила, Кейти вече е била на 6 години.

Истинският Пол Маккартни е починал през 1966 г.

Поддръжниците на тази теория вярват, че истинският Пол Маккартни е загинал преди около половин век в автомобилна катастрофа и следователно е бил заменен от двойник. Те предполагат, че това многократно се намеква в песните на Бийтълс и в символиката, свързана с тяхното изкуство.

2000826

Например, обложката на албума "Abbey Road" показва, че Пол не е "в крак” с останалите музиканти, а е бос (починалите често са погребвани боси). Вие вярвате ли в тези абсурдни "доказателства"? Ние със сигурност можем да пожелаем на сър Пол Маккартни много още години да живее.

Майкъл Дажексън е жив

2000825

Фенове на Майкъл Джексън отказват да повярват, че той умира през 2009 г. Те събират доказателства за това и създават сложни теории за конспирация. В Интернет можете да разгледате стотици видеа, които целят да докажат, че Краля на попа все още жив. Например, тази снимка е направена в Швейцария, а човекът на нея се смята за Майкъл Джексън.

Елвис е жив

Той е поредната музикална легенда, която си отива твърде млада от този свят и оставя милиони фенове в дълбока скръб. Но има хора, които смятат, че великият музикант все още е жив и имат интересна теория около този въпрос.

2000828

В деня, в който Пресли умира, мъж име Джон Бъроус купува еднопосочен билет до Буенос Айрес на летище Мемфис. Според слуховете, Бъроуз изглежда и говори точно като самия Елвис. Има и още... "Джон Бъроуз" е прякор, използван от Елвис Пресли, когато иска анонимно да резервира хотелска стая.

Вие вярвате ли в тези теории?

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ