Последните думи на 8 известни личности

23.06.2016, 12:00

Преди да се запътят към вечните ловни полета...

   
 
Последните думи на 8 известни личности

Как искате да си отидете от този свят? Как искате да ви запомнят? Какви ще са последните ви думи? Не знаете. И ние не знаем, но тези 8 известни личности са си отишли, произнасяйки доста интересни реплики, които веднага ще ви споделим.

Коко Шанел: "Ето така се умира."

Зигмунд Фройд

Бащата на психоанализата не могъл да се сдържи да анализира този момент с думите "Това е абсурдно! Това е абсурдно!". Той избира самоубийство с асистенцията на лекар, тъй като бил болен от рак.

Уитни Хюстън: "Ще те видя, Исусе! Искам да видя Исус."

Джон Уейн

Актьорът Джон Уейн, познат с добрината и безупречните си маниери, си отива като герой. Той се обърнал към жена си с думите "Разбира се, че знам коя си. Ти си моето момиче. Обичам те."

Уолт Дисни

Той си отива, оставяйки загадка след себе си. Умирайки от рак на белите дробове, той оставил бележка, на която написал "Кърт Ръсел".

Чарли Чаплин

Разбира се, Чарли Чаплин се пошегувал дори в края на живота си. Когато свещеникът, който му давал последно причастие, казал "Бог да се смили над душата ти", Чаплин отвърнал "Защо не? Все пак тя принадлежи на него." Предполагаме, че е умрял смеейки се.

Граучо Маркс

Известният комедиант умрял от пневмония. Неговите последни думи били "Така не може да се живее!".

Елвис Пресли

Елвис напусна сградата. Кралят на рока умира на тоалетната в имението си Грейсленд. Но преди това той казва "Отивам в банята да почета".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ