Поляк се събуди в моргата след тежък запой. Отиде обратно в кръчмата

01.12.2016, 18:00

Докторите го помислили за мъртъв

   
 
Поляк се събуди в моргата след тежък запой. Отиде обратно в кръчмата

Пийването си е пийване, но понякога нещата ескалират сериозно. Тогава хората поемат по едни тежки алкохолни приключения и навлизат в напълно различни светове, които са абсолютно непознати за слабаците, които не са пресушавали самостоятелно поне 750 мл. водка. Тези отделни вселени са достигнати от малко хора и никой от тях не може да ги опише точно, защото спомените винаги отсъстват на сутринта. 

Тъкмо едно такова енигматично пътешествие е изживял 25-годишния полски герой Кямил. Daily Mail съобщава, че той е бил обявен за мъртъв след тежък запой и консумацията на промишлено количество водка, което е довело до припадък и откарването му в токсикологията. Когато е пристигнал там, пулсът му е бил много слаб и докторите са решили, че е умрял (вероятно и те са били на няколко водки).

В следващият момент Кямил се събудил гол на маса в моргата. Вече осъзнали грешката си, лекарите му направили няколко теста и го пуснали да си ходи час по-късно. Но, както казахме, Кямил не е обикновен човек, а герой, който има нужда от подвизи. И точно затова, след като си тръгнал от болницата, той нито се е прибрал да поспи, нито е минал през McDonald's за един освежаващ бургер. Не, той е отишъл обратно в кръчмата, за да продължи да разкрива непознатите територии на алкохолно опиянение. 

Само една дума може да опише този човек - легенда!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ