По какво ви преценяват хората

04.01.2016, 10:50

7 признака

   
 
По какво ви преценяват хората

От момента, в който срещнете нов човек, у вас се поражда желание да знаете повече за него. Човешко е, любопитни сте. Тъй като не знаете много за миналото му и за характера му, започвате да съдите за него по най-очевидните неща. По тях и другите хора преценяват вас.

Почеркът

Все по-рядко хората пишат на ръка, но все още се случва. Почеркът на всеки човек издава различни страни от характера му. Например, хората, които пишат с дребен шрифт, са по-срамежливи, прецизни и проучвателни. Хората, които са по-екстровертни и се радват на по-голямо внимание, пишат с по-големи букви.

Тези, които взимат нещата много насериозно, натискат повече химикала, докато пишат. А онези, които пишат по-леко, са по-чувствителни.

Цветовете, които носите

Хората, които по-често избират да носят черно, са чувствителни, артистични и обръщат внимание на детайлите. Онези, които носят червено пък, са по живота и не пестят сили.

Любителите на зеленото са верни и лесно се привързват. Онези, които се обличат в бяло, са организирани и логични, а тези в синьо са стабилни и мислят за другите.

Гризане на ноктите

Гризането на ноктите, на кожичките по ръцете, дърпането на косата издава, че сте нетърпеливи, фрустрирани, отегчени или недоволни.

Обувките

Проучвайки цената, стила, цвета и състоянието на обувките на един човек, можете да отгатнете много за човека, който ги носи - какъв е неговият доход, политически възгледи, пол и дори възраст.

Очите

Очите са огледалото на душата. По тях се познава дали един човек е честен или лъже. Според някои проучвания хората със сини очи са по-измамни и имат по-голяма склонност към алкохолизъм от хората с тъмни очи. Хората, които не гледат другите в очите, са с по-слаба воля и самоконтрол.

Точност

Ако закъснявате за среща, правите лошо впечатление още от първия момент. Когато отидете на среща няколко минути по-рано, означава, че ви е грижа за времето на другите, дисциплинирани сте и мотивирани.

Ръкостискането

Хората със здраво ръкостискане са по-уверени и с по-силен характер. Те са екстровертни, лесно изразяват емоциите си. Хората със слабо ръкостискане са неуверени в себе си и по-често избират лесния начин да се измъкнат от всяка ситуация.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ