Опитай късмета си срещу "Принцесата на покера" и спечели кинобилети за филма (Въпрос 2)  2 Виж всички снимки

21.02.2018, 12:45

Отговори на двата въпроса в играта и спечели двоен билет за филма "Принцесата на покера"

   
 

DIV.bg те предизвика с нещо различно – да опиташ късмета си срещу Принцесата на покера. Ако отговориш правилно на двата въпроса, които ще ти зададем в периода от 16 до 28 февруари 2018 г., можеш да си един от петимата, които ще спечелят двоен билет за филма "Принцесата на покера"!

Както обещахме, днес идва време да ви зададем и въпрос номер 2 от играта! Ето го и него.

Колко е входът в игрите на покер, които Моли Блум организира?

Отговори с коментар под статията до 23:59 ч. на 28.02.2018 г.

***

Ето го и първия въпрос: 

С какво се занимава Моли Блум преди да се превърне в Принцесата на покера?

Отговори с коментар под статията до 23:59 ч. на 20.02.2018 г. и очаквай втория въпрос, който ще ти зададем! Само ако отговориш правилно и на двата, можеш да спечелиш двоен билет за филма "Принцесата на покера".

2031833

***

Условия, свързани с билетите: 

Билетите са двойни, под формата на ваучери, и важат в периода 28.02. - 08.03. (вкл.), в избрано от победителя кино от веригите Синема Сити или Кино Арена само и единствено за филма "Принцесата на покера". Билетите важат за избран от победителя ден и час в посоченото от него кино от съответната верига и според програмата на киното. Билетите не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност. Организаторите не носят отговорност в случай, че в избраното от победителя кино няма прожекции на филма.

***

За филма:

Моли Блум е 26-годишна бивша Олимпийска състезателка по ски, която загърбва спорта, заради тежка травма. След като кариерата ѝ на спортист е преустановена, семейството ѝ настоява тя да следва право, но Моли решава да си почине една година и приема сезонна работа в Ел Ей. Младата харизматична дама е въведена в начинание, изискващо сходни на спорта инстинкти и дисциплина: да ръководи най-ексклузивните в света нелегални игри на покер. Моли Блум се превръща в истинска Принцеса на покера. Първоначалната миза в игрите, които ръководи, стига до $250 000. Холивудски звезди, магнати от Уол Стрийт и милиардери постоянно залагат всичко! Филмът е създаден по действителни събития.

2031831

В главната роля ще видим Джесика Частейн, която си партнира зааедно с: Идрис Елба, Кевин Костнър, Майкъл Сера, Брайън д’Арси Джеймс, Крис О’Дауд, Бил Камп, Греъм Грийн, Джеръми Стронг, Саманта Айлър. Режисьор на филма е Арън Соркин .

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ