Огромните проблеми на хората

16.06.2016, 21:00

Много им е тежко

   
 
Огромните проблеми на хората

За всеки човек неговите проблеми са най-важни, най-големи, изобщо световни проблеми. Четем тук какво са споделили хората в Reddit, как се оплакват за щяло и не щяло и си мислим "да им имаме проблемите" на тези (без на този последния).

Аз съм на 57 години. Онзи ден си купих сладолед - шоколадов с фъстъчено масло. Мислех си, че ще е много хубав, но не беше. За първи път в живота ми се наложи да изхвърля сладолед. Иначе не се сещам за други проблеми в живота ми.

Най-добрият азиатски ресторант е на 20 минути от дома ми и не правят доставки. На 10 минути има един, който не е толкова добър, но правят доставки за вкъщи.

Мастурбирам с лосион на марката Olay и пенисът ми изглежда двойно по-млад.

Болят ме коленете, докато седя по цял ден на стола, правейки повече пари, отколкото в други страни могат да си позволят да изкарват, без изгледи да ме застрелят за това, което върша. А и понякога очите ми се уморяват, докато гледам картинки, които трябва да ме развеселяват.

На 63 съм и не правя достатъчно секс. Всъщност имам този проблем от 16-годишен.

Трябваше да спя в момента, но не спя, затова утре ще съм уморен. След като съм уморен няма да играя добре хокей. Ако не играя добре, треньорът ще спре да ме пуска в игра. Ако спре да ме пуска, няма да взема стипендия. Ако не взема стипендия, няма да завърша. Ако не завърша, няма да си намеря работа. Ако не си намеря работа, ще стана бездомен. Ако стана бездомен, ще лапам пишки за пари. Ако го правя, ще ме арестуват за проституция. Ако ме арестуват, ще отида в затвор. Като отида в затвора, ще ме наръгат с нож. След като ме наръгат, ще умра.

Обичам да ям Орео, но понякога ям толкова много, че ме заболява стомахът. Обаждам се, че съм болен и не отивам на работа. В момента си седя вкъщи, получавайки 18 долара на час и не мога да намеря нищо за гледане по стотиците телевизионни канали.

Когато акам, акото е наистина твърдо. Започнах да ям повече фибри и сега якото ми е по-меко, но много пърдя през деня. Трябва ли да жертвам мекото лайно заради пръдните? Не знам. Помогнете ми!

Къщата ми е толкова студена, че плочките в банята са направо ледени Трябваше да си купя килимче за тях. Сега не виждам красивите плочки.

Не мога да си събера всичките бутилки алкохол в шкафа в кухнята, затова трябва да си направя мини-бар.

Огромният ми диван е прекалено пухкав, за да мога да си оставям чашата с питието върху него. И трябва да си държа чашата в ръка, докато седя на него.

Откакто си счупих китката, не мога да мастурбирам. Така че приятелката ми трябва да ми прави чекии вски ден, но тя не ползва лосион.

Пенисът ми е много малък, а вагината на жена ми е прекалено голяма. Все едно слагаш малък кренвирш в голямо хлебче. Много малък кренвирш, бейби кренвирш.

Тостерът ми понякога спира да работи по средата на препичане на филийките. В тези моменти се чудя от коя страна да си намажа масло - от препечената или от другата.

Мразя когато изям някакво кремче или пудинг, но ме мързи да отида до мивката, за да си сложа лъжицата за миене и я оставям в кофичката. Но лъжицата е прекалено дълга и пада.

Понякога, когато съм на лекции, се налага да общувам с истински хора, защото искам да си заредя телефона, а съм оставил зарядното си в прекрасния си изолиран дом. Истински ужас.

Имам три бутилки шампанско в хладилника. Не обичам шампанско. Скоро ще се местя и трябва да ги вземам с мен. Много досадно.

На 50 години съм и задникът ми мирише на миди.

Бях на сватба и по време на вечерята две жени си говореха, темата беше меденият месец. Едната каза, че ходили на меден месец в Ямайка, но стояли твърде дълго. Цели 10 дни. След първите 4-5 се отегчили и нямало какво да правят. В същото време аз трябваше да пестя един месец, доста да свия бюджета си и да огранича походите до хранителния магазин. Искаше ми се да се пресегна през масата и да я фрасна тази. Но не го направих. Взех си още едно парче торта.

Понякога хрупам нещо, докато гледам телевизия и не мога да чуя какво казват по телевизора от хрупането.

Имам близнаци, сметки, сини топки, надебелявам, уморен съм, жена ми е звяр, къщата ми се наводни, кучето ми умря, камионът ми се счупи, шефът ми е простак и има грозни мустаци.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ