Обявиха най-лошото описание на секс за 2017 година!

04.12.2017, 13:30

Ето какво става, когато за разбираемото и приятно се говори неразбираемо и нелепо..

   
 
Обявиха най-лошото описание на секс за 2017 година!

Има на света едни награди, които всяка година се присъждат на писатели, които особено зле са описали сексуалния контакт между гертоите си в романите.

През 2017 година честа се падна на писателя от Ню Йорк – Кристофър Болен. Заслугата е за романа The Destroyers  ("Разрушители") и сцената, в която героите правят секс. Буквално наградата се нарича "Лош секс в художествена проза".

И защото сме крайно любопитни намерихме въпросното описание. Главния герой на име Ян е с бившата си на остров Патмос: "Тя закрива гърдите си с бански. Всичко останало от нея остава прелесно открито. Кожата по ръцете и раменете ѝ – различни отенъци на тена, буквално се разливат по стените на ваната. Лицето и влагалището ѝ се състезават за сниманието ми, за това аз гледам надолу към билярдната пирамида от моя пенис и топки."

Според журито експеримента да опишеш добре познатото с нови сравнения е метафори изобщо не се получава на автора. Конкурентите му са доволно объркващи също:

"Бияна хвана члена на Симон. Толкова твърт и горещ подобен на роторна машина"; "Зелената трева поемаше ляват гърда на Тера, докато тя с гладкото си тяло обвиваше дяволическия торс на Мат..." и " Той я целуна и тя отвърна, и границите се смесиха, подобно на два цвята акварел на лист хартия, за да станат нещо съвсем ново.".

 

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ