ОЩЕ 3 ГОСТ-ЗВЕЗДИ ИЗЛИЗАТ НА СЦЕНАТА С ЪПСУРТ В НАЙ-ГОЛЯМОТО ХИП-ХОП ШОУ НА ГОДИНАТА!

21.04.2017, 09:00

Готов ли си?

   
 
ОЩЕ 3 ГОСТ-ЗВЕЗДИ ИЗЛИЗАТ НА СЦЕНАТА С ЪПСУРТ В НАЙ-ГОЛЯМОТО ХИП-ХОП ШОУ НА ГОДИНАТА!

Цяло съзвездие от изпълнители ще се включи в разбиващия концерт на Ъпсурт на 13 май. Освен соул дивата Белослава, заедно с момчетата от най-известната хип-хоп банда у нас на сцената на Арена Армеец ще излязат още три гост-звезди – Дичо, Лора Караджова и Goodslav. Всички ще заформят едно нечувано добро шоу, като "между бетон сред железа, ще рушат закони, правила…".

Дичо, Лора и Goodslav заедно с класиците на българския рап ще изпълнят едни от най-добрите култови съвместни парчета на групата, превърнали се в истински хитове: "Допинг тест", "Мрън, мрън", "Пунта", "Не питай защо", "50 лева разходи" и други.

Рима след рима, с бенд на живо, най-успешното хип-хоп трио у нас в компанията на очарователните денс диви от балет NOVA – всичко това със сигурност ще превърне концерта в най-сензационното рап събитие на годината. На 13 май момчетата от Ъпсурт отново ще докажат, че имат най-добрия саунд, а "истината винаги остава ъндърграунд"!

1898194

ВРЕМЕ Е ЗА ХИП-ХОП В ДЪБОВИ БЪЧВИ!

КОНЦЕРТЪТ НА ЪПСУРТ е на 13 май 2017 г. в зала "Арена Армеец". Начало 20:00 часа. Билети за събитието могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 15 до 45 лева.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ