Непознатите The Makemakes, които ни идват на крака 2

06.05.2015, 11:28

Кои са те и защо ще подгряват One Republic

   
 
Непознатите The Makemakes, които ни идват на крака

Когато чуете за първи път The Makemakes, едва ли ще "хванете", че са австрийци. Групата звучи универсално, някак извънгранично. Именно те ще подгряват One Republic на 2 юни в софийската зала "Арена Армеец". Но кои са тези младежи и защо ще излязат преди една от най-популярните съвременни групи в момента? Представяме ви The Makemakes.

Тримата австрийци са Доминик Мурер (вокал), Маркус Крайст (бас китара) и Флориан Майндл (барабани). Всъщност групата е доста млада. Дебютният им сингъл "The Lovercall" излиза на 15 юни 2012 г. и се изкачва до шесто място в австрийските класации, а след две години парчето "Million Euro Smile" достига до второ място в местните сингъл чартове.

Славните моменти на The Makemakes обаче тепърва предстоят в песенния конкурс "Евровизия", където представят Австрия с песента "I Am Yours". Това означава, че като нищо само дни след финала на конкурса, който у нас все успява да породи някакви скандали, в столицата на България може да стъпи една от групите, класирали се в топ 3, а защо не и самият победител?

The Makemakes все още нямат издаден албум, но това не пречи да са подгряващата група на One Republic. Впрочем, дългоочакваната първа тава на бандата ще се появи на 15 май, като в нея ще бъдат включени всички сингли, както и нови парчета, които, надяваме се, ще чуем още на 2 юни.

Билетите за концерта на One Republic и The Makemakes могат да бъдат открити в мрежата на Eventim в цялата страна на цени от 70 до 110 лв. Ще се видим там!

1501371

   
 
Още по темата
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ