Ненормални теории за извънземни

04.08.2014, 18:48

Ще се шашнете

   
 
Ненормални теории за извънземни

От десетилетия насам почти всяко по-странно явление по света се обяснява с делата на извънземни организми. Стигна се дори дотам, че една от въпросните теории гласи, че земята е управлявана от влечугоподобни извънземни! Ние обаче ще се разграничим от тази теория и ще ви покажем няколко други, които със сигурност ще ви заинтригуват.

Над Земята кръжи извънземен сателит

Според тази теория извънземен сателит, наречен "Черният рицар", кръжи над Земята от 13 000 години. През 1899 Никола Тесла получил радиосигнали от сателита, а по-късно това се случило и с няколко радиостанции. Защо обаче "Черният рицар е там"? Според шотландският писател Дънкан Лунан това е изследователска сонда, съдържаща карта за далечната планета Епсилон Боотис, а радиосигналите са опит на извънземните да комуникират с хората.

Американското правителство е изпращало астронавти на други планети

По време на мандатите на президентите Кенеди и Джонсън САЩ изпраща астронавти на планетата Серпо. Проектът започва след като американските военни спасяват живота на извънземно, разбило се в Розуел, а за благодарност то обменя знания с тях и завежда няколко отбрани астронавти на своята планета, където те остават в продължение на десетилетие, изучавайки живота и културата на местните.

Исус Христос е бил извънземен

Съществува теория, според която всички богове, почитани от древните, са били извънземни. По тази логика Исус също трябва да е такъв. Аргументи за това колкото искате – непорочното му зачатие, умението му да разговаря с ангелите (които също са били извънземни). Подкрепящите тази теория посочват и твърденията на Исус, че той не е "от този свят". Според тази теория след смъртта си тялото на Месията е било взето от извънземен кораб, а Католическата църква прикрива истината като анатемосва някои от евангелията и директно ги затрива.

Американците се били с нацистки извънземни на Антарктика и загубили

Въпреки че антарктическата експедиция на САЩ през 1946 година се обяснява с извършването на картографска и изследователска дейност, конспираторите вярват че нейната истинска цел е откриването на тайна нацистка база. Според тях цялото нацистко командване начело с Адолф Хитлер избягва в ледената си крепост след края на войната с помощта на напреднала извънземна технология. Американците узнават това и тръгват на поход, но претърпяват тежко поражение. Най-фанатичните неонацисти и до днес празнуват тази "победа" и се надяват че един ден извънземната нацистка флотилия ще изскочи от Антарктика и ще започне Трета световна война.

САЩ имат тайна извънземна флотилия

Преди години шотландският хакер Гари МакКинън проникна в системата на Пентагона в търсене на доказателства за извънземни проекти. Това му навлече сериозният гняв на правителството и поради тази причина конспираторите вярват, че той е попаднал на нещо. И това нещо е таен проект, наречен "Слънчеви пазители".

Според тази теория NASA поддържа флотилия от космически кораби, които тайно кръжат в орбита и защитават света (разбирайте САЩ) както от земни терористи, така и от интергалактически такива. Тази флотилия е предоставена на американците от съюз, наречен "Звездните нации", който също така командват въпросните кораби.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ