Най-ужасяващите серийни убийци на планетата (18+)

03.01.2015, 10:10

Гадове мръсни!

   
 
Най-ужасяващите серийни убийци на планетата (18+)

Има съществена разлика между убийците и серийните убийци. Серийните умъртвители изпитват удоволствие от убийствата. Често действията им са резултат от психическо заболяване. Сега ще ви разкажем за някои от най-популярните серийни изверги, за да ви докажем, че светът не е едно прекрасно място, а е пълен с най-различни твари, пък били те и хора.

1. Онлайн убиецът

1455796

Хироши Мауе страда от разстройство на психосексуалното развитие. Любимият му метод за сексуално задоволяване е чрез асфикция на други хора. От 1988 г. до 2005 г. Мауе опитва да удуши петима, но получава лека присъда само за двама от тях. Оказва се, че тези негови опити са му били само за тренировка. Когато вълната на онлайн самоубийства в Япония се засилва, Мауе тръгва на виртуален лов, но е арестуван преди да нарани други хора. През 2009 г. е екзекутиран чрез обесване.

2. Най-младият сериен убиец

1455800

Амардийп Сада е най-младият сериен убиец в Индия. Той е на 8 години, когато е арестуван за убийството на три деца. Смята се, че семейството му е знаело за първите две убийства, но не са съобщили на полицията, за да не разрушават живота на малкия.

3. Чарлс Собхраж

1455802

Чарлс Собхраж учи психология и е експерт бактериолог. Той действа така: сприятелява се с чуждестранни туристи и ги разболява с хапчета и прахчета. Когато те започнат да се чувстват твърде зле, за да се справят сами, Собхраж ги довършва като ги души, наръгва ги или ги запалва. Чарлс се смята за супергерой, а убийствата си вижда като чистка, а не като отнемане на невинни животи.

4. Каменният убиец

1455801

Това е един от най-известните неразрешени случаи на сериен убиец в Индия. През 1989 г. девет души, живеещи в Мумбай, са убити по идентичен начин - главите им са смазани с неясен тежък предмет. Медиите веднага лепват прякор на неизвестния убиец - Стоунмен.

5. Фред и Роуз Уест

1455799

Фред Уест и съпругата му Роуз измъчват, изнасилват и убиват най-малко 11 млади жени и момичета в собствения си семеен дом. Двойката е арестувана и осъдена през 1994 г. след като полицията пуска награда за залавянето им.

6. Малика

1455797

Малика убива шест жени между 1999 г. и 2007 г. Тя привлича жертви от средната класа, убива ги с цианид и ги обира. Арестувана е през 2007 г., а през 2012 г. е осъдена на доживотен затвор.

7. Репортерът Владо Таневски

1455798

Владо Таневски е репортер в известен македонски вестник. Един ден той съобщава за три жени, които са изнасилени и убити. Жертвите са на възраст между 56 и 65 години и всички работят като чистачки. Всяка една от тях е удушена с телефонен кабел, увита в найлон, а труповете са изхвърлени извън града. Познат като тих и интелектуален човек, Таневски и неговият ексклузивен репортаж изненадват всички с изключителното познаване на детайлите. Полицията също не остава безразлична към подробната информация, давана от журналиста в материалите му. Не след дълго Таневски е арестуван по подозрение за убийство и бързо се разбира, че именно той е извършителят и на трите умъртвявания.

8. Шанкария

1455795

Последната история отново е от Индия. Става дума за Шанкария, който убива над 70 души само за година, използвайки чук. Казва на полицията, че убийствата му доставят удоволствие. Осъден е на смърт, а последните му дими са: "Убивах напразно. Никой не трябва да става като мен."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ