Най-страните неща, които са препоръчвали лекари на пациентите си!

25.12.2021, 10:00

Лекарите това са особени хора

   
 
Най-страните неща, които са препоръчвали лекари на пациентите си!

Потребителите на сайта TheQuestion си споделиха най-странните неща, които лекарите им са препоръчвали. Ние избрахме най-абсурдните от тях.

1. Последният пък, когато отидох на лекар, той се притесни, че съм много блед и ми изписа кръвен анализ. Оказа се, че имам понижени нива на хемоглобин. Предложи ми да потърся в Google с какво да се храня.

2. Доктора ми каза, че нищо ми няма и няма идея защо не се чувствам добре. Предложи ми да да напусна работа, семейството или да пуша трева. Това е съвсем сериозно.

3. Отидох на лекар заради постоянната хрема. Оказа се, че се нуждая от операция на носната преграда. посъветва ме и да си направя корекция на носа заедно с нея. Най-много ме учудиха думите ѝ: "Ама какво? Нима си харесвате носа?".

4. Последния път, когато имах 40 градуса температура и зверски грип, лекарката ме посъветва да отида в параклиса и да си измия лицето със светена вода. Това нормална политика ли е?!

5. За първи път отидох на гинеколог на 14 години. Той ми каза: "Миличка, ще трябва да родите близките 2-3 години, защото гърдите ви растат и ще увиснат, а те са ви дадени, за да имате деца!". Следващото ми посещение при гинеколог не беше скоро.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ