Най-смущаващите неща, които може да ти се случат като ученик

27.07.2016, 18:00

Срамни спомени

   
 
Най-смущаващите неща, които може да ти се случат като ученик

Всички хора помнят срамните и неудобни ситуации, в които са изпадали, когато са били ученици. И няма как, това оставя сериозен отпечатък върху психиката на човек и дори може да доведе до страшни последствия, но да се съсредоточим върху историите на конкретни хора за конкретни случки.

Учителката ме извика до бюрото си, а аз бях надървен. Опитах се да го прикрия, но беше безполезно. Тръгнах натам твърд като камък.

Бях в училище, когато излезе филмът "Скорост" и си помислих, че ще е яко да кажа, че има бомба в автобуса, с който отивахме на излет. Нещата не се развиха добре.

По време на изпит се опитах да пръдна тихичко, но се получи нещо, което бе чуто и в съседната стая.

Когато бях в осми клас, направих парти за рождения си ден у нас. И Адам беше там. Любовта на живота ми. Моят идол. По едно време отивам в стаята си и гледам Адам пред таблото над леглото ми. Стои и го разглежда, а то е запълнено с негови снимки. Прегърна ме и каза, че всичко е наред, дори това било сладко. Не го мислеше.

Бяхме в театралния салон до една завеса. Приятелите ми ме дразнеха заради едно момиче, което харесвах. Аз наговорих куп гадни неща за нея, за да им затворя устите. Оказа се, че тя била зад завесата и чула всичко. Избяга плачейки. Излишно е да казвам, че между нас нещата не се получиха.

За първи път си говоря с едно момиче, съученичка, която харесвам, извън училище и всичко, което мога да измисля да я попитам, е "В кое училище ходиш?".

Флиртувам с момичето, което харесвам, по време на обяд в училище, когато един гларус се изхожда право върху главата ми.

В час по физическо ме слагат да се бия с едно момче, което си беше хулиган. Напрегнах сили, а сополът ми се разтече по лицето и ръцете му. Спечелих мача.

Докато пикаех на писоара, едно момче ме сграбчи за раменете и се опит да насочи струята към друго момче. Всичко, което постигна обаче, беше да се опикая. Изглеждаше сякаш се напикавам в осми клас.

Хванаха ме да се натискам с гаджето си зад завесите в седми клас и ме нахараха да седна най-отпред в часа по сексуално образование на десети клас, за да разбера какво може да ми се случи.

Набиха ме пред приятелката ми. Ревах като момиче.

Нааках се в училище.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ