Най-обидните риалити предавания в света

26.06.2015, 09:32

За рейтинг са готови на всичко

   
 
Най-обидните риалити предавания в света

Ако ви се струва, че риалити тъпните, които се излъчват по българските телевизии, са селски, на скандално ниско ниво и направо обидни, то вие сте в пълното си право. Обаче ние не сме най. По света се излъчват доста по-обидни и чак морално неприятни риалити шоута. Ако нашият СЕМ е вечно обвиняван, че не си върши работата, не знаем какво да кажем за следващите случаи.

Ваканция в протектората

1526385

Това риалити се случва в Чехия, а сюжетът е крайно обезпокоителен: едно семейство трябва да живее два месеца в условия като по време на нацистката окупация. Като се има предвид, че 360 000 чехи умират по това време, направо сме в шок.

Кой е татко ти?

1526384

Отново скандален сюжет: осиновена жена, която иска да намери своя биологичен баща, се запознава с 25 мъже и трябва да избере онзи, който ѝ е дал живот. Ако го познае, получава 100 000 долара, но ако посочи грешен "татко", той взима парите. Не е нужно да ви казваме, че предаването не издържа никак дълго на екран.

Американски цигани

1526386

Това риалити показва една от страните на ромите, които всички правозащитни организации всячески се опитват да изкоренят. Камерите следят няколко семейства, които танцуват кючеци, бият се и ходят да просят. Риалитито издържа точно един сезон.

Булчинска пластика

1526388

Както се сещате, същината на предаването е екип от специалисти да убеди няколко жени, на които им предстои сватба, че имат нужда от наложителна пластична операция, за да преживеят перфектната сватба. След като риалитито тръгва по телевизията, дори от Асоциацията на американските пластични хирурзи възроптават, че да се прави операция като награда е неморално.

Момче среща момче

1526383

Както се сещате, идеята е мъж гей да си намери гадже - друг мъж. Онова, което скандализира зрителите обаче, е тайната на продуцентите, която главният участник не знае - а именно, че не всички кандидати за сърцето му са хомосексуални. Ако на финала участникът избере мъж, който харесва жени, хетеросексуалният получава 25 000 долара награда.

Търсят се девствени

1526387

Идеята е да се наддава за нечия девственост и който даде най-висока сума, да бъде "първият" в живота на участниците. В предаването участват Александър Степанов и Катарина Милиорини, чиито девствености са оценени съответно на 2600 и 780 000 долара. Японски милионер плаща за девойката, но двамата не правят секс и Катарина така и не получава парите.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ