Най-любимите ни олдскул предавания на MTV, събрани на едно място 8

06.12.2017, 09:00

А вие помните ли ги?

   
 
Най-любимите ни олдскул предавания на MTV, събрани на едно място

Помните ли, годините, в които по MTV все пак пускаха музика? Ние определено ги помним, но не само заради това. По онова време (2000-2007 г.) телевизията предлагаше на жадните зрители солидно количество от страхотни предавания, заради които сме стояли с часове пред телевизорите.

Тук ви припомняме едни от най-емблематичните предавания, които са и наши любими.

"Room raiders" (2004-2009 г.)

Това предаване ни показва нестандартен начин да си намериш гадже, като го избираш не по външността и характера му, а чрез претърсване на стаята му. Претендентите са 3 на брой и обикновено нямат идея кога екипът на предаването ще ги изкара от домовете им и ще ги набута в бял бус. От там те наблюдават участникът, който претърсва стаите им и оценява видяното. Накрая те се срещат с него, за да си избере той с кого да излезе на среща.

"Fist of Zen" (2007 г.) 

Петима идиоти се намират в тихо помещение от сорта на библиотека и зъл японец ги подлага на всевъзможни изпитания. При успешното им изпълнение, момчетата получават по 100 долара. Участниците трябва да са напълно безшумни и да не стенат от болка, защото това ще им коства мисията.

"Cribs" (2000 г.) 

Тук известните личности ни показваха охолството, в което живеят. Повечето ни разхождаха из къщите си за милиони долари с басейни, 6 спални, 5 бани и джакузита, макузита. Разбира се, не можем да пренебрегнем огромните им гаражи със супермодерни за онова време автомобили и игралните им зали с билярд, боулинг и киносалон.

"Pimp My Ride” (2004-2007 г.)

X-zibit и екипът му бяха способни да превърнат и най-разнебитената трошка в суперкола, която върви идеално, изглежда сякаш не е от този свят, а на всичкото отгоре има напълно функционираща стерео уредба и какви ли още не екстри.

"Celebrity Deathmatch"

Предаването включваше глинени версии на най-досадните, но в много случаи популярни, знаменитости, които се размазват от бой на боксов ринг. Повечето мачове завършваха със смърт, което следва от заглавието на шоуто.

"Jackass” (2000-2002 г.)

Знаменитата реплика "Не опитвайте това у дома си” важи с пълна сила за това шоу. В тази истинска класика, пълни ненормалници изпълняваха безумни, рискови за здравето и живота каскади.

"Punk’d” (2003-2012 г.)

Истински кошмар за знаменитостите беше скритата камера на Ащън Къчър, в която той ги прецакваше по неописуемо забавен начин. От 2015 година насам предаването се излъчва под шапката на BET и включва нови рубрики като надникване зад кулисите на всяка скрита камера.

"Room 401” (2007 г.)

За това предаване нямаме адекватно описание. То отново е дело на Ащън Къчър, което обяснява много. Помним само, че стояхме застинали от ужас пред телевизорите в очакване на поредния епизод, който беше все по-потресващ от предишния. Благодарение на него ставахме свидетели на човек, чиято глава пада в автобус пълен с хора, мъж, който се замразява и се чупи на парчета, пред очите на случайни очевидци, както и мъж, който си пържи ръката, докато е в пълно съзнание. Абе, нямаме думи.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ