Най-лошите срещи

03.02.2017, 11:00

Ето какво споделят онлайн потребители за злополучните си преживявания

   
 
Най-лошите срещи

Едва ли съществува човек, който да не е преживял лоша среща поне веднъж  живота си. Дали събеседникът е разлял чаша вино върху теб или пък ти е надул главата с глупости, това са само част от неприятните неща, които могат да се случат по време на първа среща с непознат.

Веднъж излязох с момиче, което сподели, че много обича да прави номера на хората, но и на нея също да ѝ правят. Заведох я в заведение и тайничко подшушнах на персонала, че момичето има рожден ден. Когато пристигнаха с тортата и започнаха да пеят, тя избухна в сълзи и избяга. Поне изядох двойна порция от тортата.

Мъжът, с когото бях на среща легна на земята и започна да прави лицеви упори, докато бяхме на екскурзия. Много впечатляващо

Преди много време излязох с едно момиче на по кафе, след което тя предложи да пийнем по питие. По едно време усетих, че вече не ѝ е особено интересно, но не смее да ми го каже директно. И се започна:

"Аз по принцип излизам с момчета високи около 1, 95… Скоро ще се местя в друг град.”

Накрая завърши с потресаващото признание, че има странна деформация на интимните си части. След това директно я попитах дали изобщо има намерение да се виждаме някога пак. Тя категорично отказа и срещата приключи.

1852411

На третата ми среща с една девойка, тя реши да отидем у тях, да се напушим и да правим секс. Чудесно, но трябва да се има предвид, че тревата беше доста силна. Още от третата дръпка усетих,че не съм много добре и започнах да повръщам. И така в продължения на един час… След това заспах.

Аз бях на 20, а тя на 19. Запознахме се в един сайт и решихме да се срещнем в мола, за да вечеряме. Тя се показа иззад майка си, та се запознах с нея, още преди да съм видял дъщеря ѝ. След това установих, че малкия ѝ брат ще бъде с нас през цялото време. През цялото време се държахме за ръце, което беше доста странно, а вечерята струваше почти колкото цялата ми заплата. Накрая баща ѝ дойде да я вземе. Да, запознах се с почти цялото ѝ семейство още на първата среща.

Щяхме да ходим на кафе. В последствие се озовах на лекция по изучаване на библията.

Вечеряхме в ресторант на плажа, а момичето не продума и за миг. По едно време погледна изумено и в следващия момент разбрах, че чайка е кацнала на масата и кълве от салатата ми. След това разсипах горещо кафе върху панталоните си. Можете да се досетите, че с това дойде и краят на срещата.

Едно момче ме заведе на рок концерт, но групата беше непозната за нас и бързо загубихме интерес. Той се наведе, за да ме целуне, но заради огромната разлика в ръста устните ни едвам се докоснаха. След края на срещата забелязах, че от джоба ми липсват пари. Не стига, че се целуваше ужасно, а се оказа и крадец...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ