Най-епичните рождени дни на света

01.09.2015, 14:15

Защото обикновеният купон е за бедняци

   
 
Най-епичните рождени дни на света

Така и така рождените ни дни са само веднъж годишно, редно е да ги отбелязваме запомнящо се, нали Е, ако си мислите, че някакъв обикновен, стандартен купон с пияните ви приятели е нещо, което се помни, значи жестоко грешите. Светът е видял какви ли не грандиозни рождени дни, които и до ден днешен ехтят в спомените и черните дробове на участниците в тях. Ето и някои от най-епичните.

46-часовият рожден ден

1559573

Обикновено рожденият ден трае 24 часа. Германецът Свен Хагемайер решава да разбие това клише и си прави 46-часово парти. Как? В деня, в който празнува, се качва на самолет за Нова Зеландия и оттам лети за Хонолулу. С това свое действие той "връща" часовника си с 20 часа назад, за да може да празнува още. Впрочем Хагемайер получава и сертификат за рекорд на Гинес за най-дълъг рожден ден.

Егоцентричното парти на Саймън Кауъл

1559571

Когато имаш твърде много пари, обикновено ги пръскаш за глупости. За 50-ата му годишнина Кауъл пръска над 1.5 милиона долара (чуйеееек!).

Тематично Playboy парти

1559564

Навършването на 18 години е важен момент в живота, ако си американец. Можеш да гласуваш, можеш да се изнесеш от родната къща и да умреш за страната си. Единственото нещо, което не може да правиш, е да пиеш алкохол. Уви, когато Джеф Лейк организира тематично Playboy парти за 18-годишната си дъщеря, той забравя тази малка подробност. На купона се изсипват двеста жадни тийнейджъри, около които пърхат красиви, секси "зайчета".

Модно шоу за деца

1559568

Китайка решава да похарчи хиляди долари, за да направи бляскаво модно парти за рождения ден на... 2-годишната си дъщеря. За дрешки на Dior, Prada и Louis Vuitton майката пръска 160 000 долара. Допълнително плаща, за да наеме хотел в Шанхай, в който да бъде монтиран моден подиум. Освен че вероятно е било доста кичозно парти, смятаме, че организацията е била тотално ненужна, защото рожденичката едва ли ще си спомня нещо.

38-ият рожден ден на Кание Уест

1559567

Кание по принцип не си пада по малките и скромни неща и доказателството е Ким Кардашиян. За 38-ия му рожден ден Ким наема Staples Center в Лос Анджелис, за да може любимият ѝ да поиграе малко баскетбол с известните му приятелчета. Е, няколко баскетболисти от НБА също се появяват. Само наемът е около 110 000 долара.

Най-масовият рожден ден

1559565

През август 2014 г. Джеймс Тейлър от Мичиган решава да организира рожден ден за приятел в семейната му ферма. Е, едва ли е очаквал на купона да се появят 2000 души. След като прави събитие във Facebook, Джеймс е шокиран, че хората, които ще посетят партито, са хиляди. В крайна сметка помещението е така натъпкано, че никой не може да се движи, а до края на вечерта шестима "гости" взимат свръхдоза. Яко, а?

Пет партита в пет времеви зони

1559569

Парис Хилтън празнува 21-ия си рожден ден като прави пет партита в пет дни в Лондон, Лос Анджелис, Лас Вегас, Токио и Ню Йорк. Гостите ѝ пътуват с нея, като тя плаща по 75 000 долара на човек. Овца.

Леонардо ди Каприо на 40

Богатите и известните определено знаят как да празнуват. За 40-ия рожден ден на Лео Soho House в Западен Холивуд е претъпкан с манекенки и само висококачествен алкохол. Евала.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ