Най-добрите онлайн майтапи на краля на Twitter Райън Рейнолдс

10.01.2017, 10:30

Той е Deadpool и в реалния живот

   
 
Най-добрите онлайн майтапи на краля на Twitter Райън Рейнолдс

В днешно време много известни личности комуникират ежедневно с последователите си в Twitter. И докато някои не целят да бъдат забавни, но въпреки това стават за смях (*кхъм* Тръмп *кхъм*), други постват статуси единствено с тази цел.

Най-добрият пример за такава знаменитост е актьорът Райън Рейнолдс, който голяма част от населението на интернет нарича "крал на Twitter". Неговите туитове най-често са свързани със семейството или дъщеря му, но могат да бъдат и на друга тема. Единственото общо е, че винаги имат неочакван и исключително забавен край. Убедете се сами:

"Дъщеря ми е на 6 месеца и вече рисува картини. Бих закачил някоя на хладилника, но всички са отвратителни."

"Да бъдеш баща е най-страхотното чувство на света. Без да броя прекрасните години, в които нямах дете, разбира се."

"Рисувам портрет на сестра си, Сара. Доста по-трудно е, отколкото си представях, защото всъщност нямам сестра."

"Хората в Лос Анджелис се страхуват до смърт от глутен. Заклевам се, че в този град можете да оберете магазин за алкохол с поничка в ръка."

"Казвам на дъщеря си, че Слънцето залязва всяка вечер, защото ѝ е сърдито. Вероятно някой ден ще напиша книга с родителски съвети."

"Дъщеря ми ме попита къде отива Луната всяка сутрин. Казах ѝ, че отива в Рая да прави компания на татковата свобода."

"2017-та е и аз няма да започна да пия обикновено мляко, само защото някой си задник има проблем с кърменето на плажа!"

"Съвет за родителите: Много е важно да намирате време за себе си. Независимо, че ще се чувствате малко гузни при завръщането си след 14 години."

"Бих минал през огъня за дъщеря си! Е, не точно ОГЪН, защото това би било опасно... По-скоро изключително влажна стая! Но не прекалено влажна, заради косата ми..."

"Много обичам, когато жена ми разказва история от изминалия ден, но я започне от момента на раждането си."

"Ако притеснението беше Олимпийски спорт, щях да се чувствам много притеснен за всички златни медали, които ще спечеля."

"Дъщеря ми току що ми кихна в устата, докато се прозявам. Много забавно. Ще видим колко ѝ е забавно, когато някой ден ме погребва."

"Моментът, когато трябва да оставиш малката си дъщеря някъде за първи път, е много деликатен. Направо стана адската бъркотия, когато оставих моята на фестивала Burning Man."

"Когато заседнете в асансьор е добре да напомните на останалите хора, че в ковчега има останал въздух за още около час."

"Най-добрата част на това да си в Дисниленд на 35 градуса е когато припаднеш пред толкова много деца, които са ти фенове."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ