Най-болезнените места, на които може да се татуирате

05.08.2015, 09:31

Не боли, не боли, ама си боли

   
 
Най-болезнените места, на които може да се татуирате

Сега ще ви кажем нещо гениално - човешкото тяло е жив организъм! И понеже си е точно така, е съвсем нормално на различни места усещанията ни за болка да варират. И тук имаме предвид когато ви боли, а не когато ви бОли.

Ако сте решили да се татуирате, но основният ви страх се корени в това колко ще ви боли, то имаме една добра и една лоша новина. Лошата е, че винаги боли и който ви казва, че нищо не е усетил, по-скоро си измисля. Добрата новина е, че болката се издържа. Ако не вярвате, можете да се убедите чрез думите на участниците в рубриката ни "Татуираните българи".

Сега ще се опитаме съвсем да ви ориентираме като ви посочим 10 от най-болезнените места по човешкото тяло, на които може да се татуирате:

1. Главата

Освен че са болезнени, татуировките на главата се чуват така, сякаш машинката работи по самия мозък. Някои хора твърдят, че звукът даже е по-гаден от болката.

2. Лицето

Добре де, включаме лицето по една друга причина - само за да ви кажем, че ви молим да не си го татуирате. Никога.

3. Ръцете

По принцип не разбираме защо татуировките по ръцете станаха толкова модерни - все пак там не успяват да запазят за по-дълго време добър вид, тъй като ръцете се използват много. А болката? Определено я има!

4. На гърдите

Това безспорно е едно от най-популярните места за татуиране, особено сред мъжете. Това не значи, че кожата е безчувствена. Напротив.

5. Лакътя

Интересното е, че хората, татуирани по лактите, обикновено споделят крайни мнения - или ги е боляло страшно много, или не са усетили абсолютно нищо.

6. Корема

Освен че болката е доста голяма, тя е и постоянна. Така че, заредете се с търпение и устойчивост на болка.

7. Дупето

Да, там татусът ще се вижда от много малко хора, но според притежателите на татуирани задници болката е нечовешка.

8. Задната част на бедрото

Болката не е непоносима, но като цяло са малко хората, които са свикнали някой да ги пипа по тази част на тялото и това води до допълнителен телесен дискомфорт.

9. Глезен

Тук по-скоро искаме да разбием мита за болката на глезена - там боли. Но това съвсем не е мястото с най-чувствителна и тънка кожа.

10. Стъпалото

Явно митовете за болката по краката са разпространени широко, но запознати твърдят, че се понася.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ