Музика на живо на 19-ия София Филм Фест

05.03.2015, 19:25

Храна за очите и ушите

   
 
Музика на живо на 19-ия София Филм Фест

Днес се открива така дългоочакваният 19-и София Филм Фест. Докато четете тези редове, ние вече бодро крачим под снега, за да сме част от откриването с българския филм "Досието Петров". И ако фактът, че по време на фестивала ще е бъкано с филми не ви изненадва, то може би поне малко ще събудим любопитството ви с новината, че вече са ясни групите, които ще бъдат част от музикалната програма на феста - Party Zoo.

Между 6-и и 12-и март всички меломани и киномани ще имат възможността да слушат едни от най-актуалните български групи, както и някои, чието бурно развитие тепърва предстои. Първото парти в Matti D ще е в петък и ще бъде оставено в диджейските умения на 1000 names. На следващата вечер - 7 март, киноманите ще имат страхотния шанс да чуят на живо една от най-добрите български алтернативни групи Jeremy?.

За феновете на хип-хопа на 8 март част от феста ще станат и лудите от The Top Stoppers. Piro, Yoko, Feel и Wosh са вече толкова познати у нас, че не е необходимо да ви обясняваме какво яко шоу могат да правят.

На 9 март в Matti D Party Zoo продължава с пълен заряд от фънк, суинг и етно благодарение на Acoustic Corporation. Турнето им е в разгара си, така че ще са загрели за запомнящо се парти.

LaText пък ще се изявят на 10 март. Рок поезията на Елена Пенева, Петър Чухов, Иван С. Вълев и Гриша Маникатов е изживяване, което може би ви предстои за първи път. Предпоследни в Party Zoo ще се включат Mr Morski and The Amateurs, а финалът ще е на 12-ти март с раздвижващите Swing Revival Collective.

Входът за "зоологическата музикална градина" във Фестивалния център Matti D е свободен за всички киномани, които представят билет, акредитация или покана за Sofia International Film Fest, така че изобщо не се колебайте - отивайте на кино, а след това и на яка музика.

Ето отново и програмата на Party Zoo:

06.03 - 1000 names 

07.03 - Jeremy?

08.03 - The Top Stoppers

09.03 - Acoustic Corporation

10.03 - LaText

11.03 - Mr Morski and The Amateurs

12.03 - Swing Revival Collection

1478698

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ