Магаре помисли McLaren 650S Spider за голям морков и го нахапа!

08.12.2018, 18:00

Това заглавие не сме си го измислили ние, не цъкай с език

   
 
Магаре помисли McLaren 650S Spider за голям морков и го нахапа!

Това заглавие не сме си го измислили ние, а е констатация на полицията и застрахователите за инцидента, за който ще ти разкажем. 

Та, предполагаме, че не така си е представял притежанието на свръх скъпия автомобил McLaren 650S Spider (220 000 британски лири) – Маркус Зан. В крайна сметка на такава кола трябва да се лепят мацки, а не магарета.

Според изданието The Sun, когато Маркус поръчва супер автомобила с цвят на портокалово оранжево (какъвто и да е този цвят), той и идея си няма, че ще стане пръв почитател на магаретата.

Инцидента се случва, когато Маркус мирно и тихо паркира колата си до ограда, зад която си пасе едно спокойно магаренце. Историята мълчи какво точно провокира магарето да си похапне от скъпарската кола, но според някои ветеринари това е именно цвета, който наподобява на морков. (А, магарето си казало: "Брат, егати, големия морков!).

Похапването на магарето, което се казва Витос, струва на Маркус точно 26 хиляди британски лири. По голямата част от щетите плаща дилърът на McLaren, но отказват да платят цялата цена, защото според тях Зан е идиот и е трябвало да избере по удачно място за паркиране.

След становището собственика на "големия морков" съди собственика на Витос, но тъй като магарето си имало ограда, съдът също заключва, че Зан е идиот и не е трябвало да паркира толкова близо.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ