Любимите смешки на Лий Мак

19.02.2016, 14:00

Не гениални, но наистина добри

   
 
Любимите смешки на Лий Мак

Комикът Лий Мак не е от най-гениалните, но определено има смешки, които му се получават. Като казваме, че не е гениален, имаме предвид, че в световната класа има по-големи от него, иначе си е 100 пъти по-силен от нашите комици с малки изключения. Ето ги и смешките.

1. Сега имам постоянна приятелка и имаме сериозни отношения. Съжалявам, момичета... ще можем да се виждаме само на ваш терен.

2. Аз съм простичък човек не обичам хайвера, който изкарват от рибата - обичам самата риба. Не обичам трюфели, които изкарват от земята с помощта на прасета - обичам да ям прасета. И не обичам мидите, заради които се гмуркат голи филипински момченца...

3. Идват при мен на улицата: "Прощавайте, правим анкета. Имате ли против да ни отговорите на 10 въпроса?". Aре, казвайте - отговарям. "Въпрос първи: имали ли сте някога спонтанна загуба на спомени?". Не - отговарям. "А сега накрая, нашият 10 въпрос..."

4. Преди мечтаех за три деца, сега имам две и си мечтая изобщо да нямам деца.

1652569

5. Времената отдавна са се променили, а ние още живеем с установените стереотипи за гейовете. Те се обличали добре, били страхотни дизайнери и бла, бла. Аре да си кажем нещата в очите - да си гей е тъпо.

6. Колкото повече остарявам, толкова повече започвам да си мисля, че приличам на баща си. Даже вече си мисля за секс с майка ми. МАЙТАП – МАЙТАП, спокойно! Баща ми никога не си е мислил за секс с майка ми.

7. Веднъж питах баба: "Какво е това любов?", а тя ми отговори: "Това е много елементарно нещо. Макар на пръв поглед да е грубо и грозно, ако се грижиш за него, когато погледнеш вътре, то е нежно и сладко. Казах ѝ: "Боже, това са най-красивите думи, които съм чувал, наистина ли любовта е такава?", а баба ми каза: "Каква любов, аз си мислих, че за динята говорим!".

8. Приятелката ми каза, че иска да приличам повече на нейния бивш, аз и казах: "ОК" и я зарязах.

9. Една мацка ми вика: "Боже толкова сте забавен, не съм се смяла така, откакто мама почина", аз и казвам: "Ти какво, на погребението на майка си ли си се смяла?!". 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ