Луди сватбени истории

22.06.2016, 15:00

Смях и срам

   
 
Луди сватбени истории

Както вече няколко пъти казахме, лято е, а лятото е сезонът на сватбите. Хората не само ходят на сватби, но после споделят по социалните мрежи какво се е случило там. Сред историите им има много смешни и луди.

Братовчед ми ме помоли да снимам сватбата му. Бях на 14, пълен с тестостерон и снимах само дупетата на мадамите.

На сватбата ми аз и кумът седим до олтара. Идва една от шаферките, която той не беше виждал преди, тъй като тя не беше на репетицията, а той възкликва "Уау!". Тя наистина е много красива. Казвам му: "Да, човече, страхотна е, виж тези цици!". Обаче имах микрофон, който ми даде човекът, който снима сватбата. Чак след две седмици се усетих и се събудих облян в пот. Оказа се, че човекът е заглушил това и не се чува на видеозаписа, но се вижда как мърдам устни и произнасям думите. За щастие жена ми нищо не разбра.

Аз съм сватбен фотограф и на една сватба, когато бракосъчетаващият попита дали има някой, който не е съгласен този брак да бъде сключен, се обади майката на детето на младоженеца, която съобщи, че чака второ дете от него.

Бях кум на сватбата на най-добрия ми приятел. Вече чакаме да започне церемонията и се усещам, че съм забравил халката. Отидох при жена си и взех нейната. Никой нищо не разбра. След церемонията обаче с другите момчета отидохме да търсим оригиналните халки. Намерихме ги, обясних на младоженеца и той някак успя да смени халката на жена си без тя да се усети. Нямаше и да разбере, ако не се бях напил преди няколко години и не ѝ бях разказал всичко.

На сватбата ми с приятелите ми решихме, че ще е хубаво да снимаме всеки от гостите и те да кажат по нещо хубаво за късмет. Скоро разбрахме, че след като пуснеш камерата на нощно виждане, се вижда през роклите на момичетата. Няма смисъл да обяснявам какво съдържаха всички записи.

Отивам на сватба и се оказва, че бившето гадже на младоженеца също ще се омъжва там, в същата сграда, по същото време. Накрая тя и булката се сбиха яката, с дърпане на коси и всичко, както си трябва.

Докато с жена ми си казвахме обетите пред олтара, забелязвам, че пасторът се е надървил. С очи показвах на жена ми, тя се изчерви и едва се сдържа да не се разсмее. Когато трябваше да отговарям на последния му въпрос, аз погледнах към скротума му и извиках "Да". Това накара всички да видят какво се беше случило.

Снимам сватби, това ми е работата. Записвах една доста пищна сватба с много богати хора. Всички се напиха ужасно, излишно е да споменавам, че три пъти ме пляскаха по задника. Когато си тръгвах, един от гостите ми предложи 8000 долара, за да му дам записа. Оказа се, че е адвокат и не иска никой да става свидетел на поведението му на сватбата.

Бяхме на сватба във Вегас. На стола на всеки гост младоженците бяха оставили чипове за рулетка за по 5 долара. Ние ги събрахме и решихме да играем, а печалбата да дадем на младоженците. Момчето, което събра чиповете първо ги изпусна на пода, после тръгнахме да ги събираме и заложихме на черно. Всички викахме "черно, черно, черно". Докато се усетим всички присъстващи викаха с нас. Накрая наистина беше черно. Спечелихме. После пих толкова много, че не знам какво се е случило. Това е най-яката сватба, на която съм бил.

Отиваме на сватбата на един приятел. Първо пихме вкъщи в продължение на няколко часа. Отиваме в ресторанта по-рано и решаваме да пием директно от кеговете. Един човек дойде при мен и ми каза, че не може да правим така. Оказа се, че бил бащата на булката. Май не трябваше да го псувам, но го направих.

След няколко часа до олтара един приятел падна и отнесе една маса, после танцувахме голи на дансинга и се къпахме със сапун под дъжда. Снимките от тази сватба са страхотни.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ