Лошите навици на бедните мъже

14.09.2011, 12:48

   
 
Лошите навици на бедните мъже

Някои мъже имат целия късмет на света, когато става дума за пари. Част от тях така са си родени "със златна лъжица в устата", други успяват по някакъв начин да заработят милионите. Но какво остава за онези от нас, които сами трябва да се грижим за финансите си. Според Guyism, остават ни лошите навици, които също ни изпразват джобовете. Това е! А тези навици не са никак малко.

 

Пушенето 

Да, пушим. А цигарите са скъпи, да не говорим и за специалните пасти за зъби и освежители за уста, които също трябва да ползваме като пушачи.

Жените

Онези, по които си хвърляме парите, но никога няма да ни пуснат. Направо не е истина как ни изкопчват питиета за тях, питиета за приятелките им, вечеря и т.н., а после дори ни дават грешен телефонен номер.

Кредитните карти

Много лош навик. Особено когато успяваме да плащаме само минималните вноски по картата си, а кредитът расте ли, расте...

Децата

Те винаги искат нещо. Искат нова игра, ново легло, ново бюро за детската стая, нова играчка, учебници, тетрадки, дрехи, джобни...

Храната

Особено когато не можем да готвим. Храним се навън, ядем пица, спагети, китайска храна, а парите свършват все по-бързо по ресторанти и закусвални.

Пазаруването

Понякога пазаруваме по много в хипермаркетите, за да се възползваме от една или друга "промоция". А накрая се оказва, че сме си купили някакви ненужни продукти, които никога няма да използваме.

Работата

Най-важният урок в тази сфера: шегувайте се само, когато шефът не е в офиса и няма кой да му каже какви сте ги наговорили в негово отсъствие. Или с други думи – никога. Иначе ще видите увеличение на заплатата "през крив макарон".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ