Кучета се наслаждават на картини и скулптури

25.08.2016, 19:30

Ама че щуротия!

   
 

Първaта арт изложба за кучета отвори врати миналия петък, а ние наистина започваме да се притесняваме на къде отива човечеството. Делото е на Доминик Уилкокс, а името на изложбата е "Играй повече" (Play more), като е била отворена за посещения само два дена.

Ние си мислехме, че изкуството е само за хора, но в следващите снимки ще се нагледате на куп небивалици като симулатор на отворен прозорец на кола в движение. Я пак?!

Не ни се вярва, че няколко кучета в едно помещениe биха стояли мирно да гледат произведения на изкуството, вместо да се джафкат, душат и какво ли още не. И сме почти убедени, че тази снимка е нагласена. Интересното е, че все пак картините са съобразени с цветовия спектър, който вижда кучешкото око.

Гигантска купа с храна

1769021

Това изглежда като мечтата на всяко куче. Жалко само, че храната не е истинска. Това са 1 000 пластмасови топки. Поне става за игра.

Екран, който симулира летящо фрийзби

1769022

Признаваме, че понякога ни мързи да разхождаме кучетата си в парка. Но никога не бихме ги лишили от играта на фрийзби и никога не бихме си позволили да им го пуснем по телевизора.

Водна струя

1769017

Едва ли това изобретение би заменило фонтаните в парка. Нямаме му доверие.

Симулатор на отворен прозорец на кола в движение

1769019

Вярваме, че кучетата са високоинтелигентни създания и на тяхно място дори бихме се обидили.

И още нещо

 1769018

Да и ние обичаме да гледаме изкуствени бургери и картофки и изобщо не ни се прияжда. Егати изкуството!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ