Колко грим носят жените наистина?

02.02.2020, 14:00

Чувстваш ли се излъган?

   
 
Колко грим носят жените наистина?

Вечерта си легнеш с ненадмината красавица, а на сутринта се събудиш до хищен крокодил. Колкото и да отричат, жените слагат огромни количества грим. "Сложила съм само спирала и червилце” в повечето случаи е долна лъжа. Жените знаят много добре как да ни заблудят. Гримът за дамите е изкуство, в което са ненадминати професионалисти. Могат да изменят визията си до неузнаваемост, така, че да не можеш  да ги познаеш, когато са естествени.

Нали не си мислиш, че естествения цвят на клепачите ѝ е златен?

В повечето случаи тежкият грим си личи и успяваш да го забележиш, но дамите използват техниката "грим без грим”, която цели естествена визия, в която носят грим, но той просто не си личи. Затова често се получават разминавания с това, което си видял и това, което е в действителност.

Жените се контурират

1857244

Нямаш представа какво е това, нали? Е, да кажем, че смаляват пропорциите на лицето си и подчертават най-хубавите си черти. И в повечето случаи разликата "преди и след" е фрапантна.

Жените слагат изкуствени мигли, които определено променят погледа и изражението. Използват изсветляващи продукти, всевъзможни цветове сенки за очи, фон дьо тени и куп други разкрасяващи средства.

1857246

Но няма повече да те занимаваме с терминология, която не разбираш. За да не се питаш "това същата жена ли е?", просто ще те посъветваме да имаш едно на ум, когато си харесваш красавица по външния вид, защото в повечето случаи той най-безсрамно лъже.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ