Клуб *MIXTAPE 5* представя: Hip-Hop Souls Vol. 8

21.11.2016, 16:30

Hip-Hop Souls Vol. 8 ще се случи на 3 декември!

   
 
Клуб *MIXTAPE 5* представя: Hip-Hop Souls Vol. 8

Неусетно Hip-Hop Souls стана на една година, после и на две. Отбеляза го с два мощни рождени дни, които верни на първоначалния си замисъл, се случиха в различни столични заведения. Hip-Hop Souls Vol. 8 е естествената еволюция на всичко, с което да покажем на къде е тръгнал българският хип-хоп.

3 декември, клуб *Mixtape 5* – една среща от друго измерение. ХИП-ХОП, DJ-инг, брейкденс, бийтбокс, графити и като цяло – субкултурен свят! Така нещото, започнало живота си със споделянето на интереси в социална мрежа се превърна в регулярно събитие, което общите усилия на хората зад HHS, VULSIMA и DJ RUD FELLAH, превърнаха в очакван софийски празник, който скоро време ще бъде изнесен и в други градове.

В началото на декември предстои публиката да се събере на едно място с изпълнители като легендарните X-Team или младият SECTA, твърдият ATILA, суровият MD BEDDAH или една от най-стикованите комбинации в хип-хоп средите – ЖЛЪЧ и ГЕНА! Уникални диджеи като: STARTERAs, RAWLAND, AKASHA, UNKLE BILLY и RUD FELLAH!

Не пропускайте да станете част от тази грандиозна хип-хоп сбирка!

Hip Hop Souls Vol. 8 / *Mixtape 5* / 03.12

Кога: 3 декември 2016

Къде: "Mixtape 5"

Вход: 8/10 лв.* (*след 22:00)

 

1809224

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ