Какъв човек сте спрямо любимия ви персонаж от "Приятели"

13.05.2016, 15:00

Всичко е ясно

   
 
Какъв човек сте спрямо любимия ви персонаж от "Приятели"

Честно - не познаваме човек, който да не е гледал "Приятели". И признаваме, че това може би е най-универсалният сериал в съвременната история. Дори и днес, гледайки стари и почти до болка познати серии от него, пак се смеем. На същите шеги, които дори знаем кога да очакваме.

Днес обаче попаднахме на едно проучване, което анализира какъв човек сте спрямо любимия ви персонаж от "Приятели". Моника, Чандлър, Рейчъл, Рос, Фийби или Джоуи? Изберете си любим и прочетете по-долу какво означава изборът ви.

Рейчъл Грийн

Обичате хубавите неща в живота и винаги сте обръщали внимание на външния си вид. Амбициозни и независими сте, но понякога искрено се ужасявате от нещата, които животът ви поднася. Имали сте много гаджета, но така и не сте намерили свястна жена, затова сте развили скептично отношение към връзките и се впускате в краткотрайни и бурни отношения, без да търсите нещо дългосрочно.

Рос Гелър

Шансът да сте симпатични нърдове е доста голям. Много сте умни, но самочувствието ви е ниско и заради това понякога изглеждате смотани в очите на другите. Имате си своите странности, но приятелите ви ви харесват именно заради тях. Освен това сте безнадеждно романтични. Вярвате, че ще намерите Жената и заради това често страдате.

Чандлър Бинг

Каквото и да ви се случва, винаги намирате начин да кажете някоя шега.  Владеете сарказма до съвършенство, затова успявате да преминете през всичко по-лесно от другите. Или поне така им изглежда на тях. Всъщност хуморът е вашият защитен механизъм, който пази чувствителната ви душа и близките ви приятели знаят това.

Моника Гелър

Трите любими неща в живота ви са: чистене, контролиране и... чистене. Мразите кочината, която виждате в домовете на своите приятели и непрекъснато гледате я да измиете някоя чаша, я да приберете някоя тениска от земята. Винаги имате план и сте готови на помогнете на всеки, докато му натяквате как не е трябвало да прави това.

Фийби Бюфе

Вие сте със свободен дух и най-вероятно сте учили нещо с изкуство. Приятелите ви ви намират за супер пич, но вие нямате съвсем ясна представа каква е причината за това. Никога не се опитвате нарочно да сте забавни, нещата просто ви се получават ей така. Склонни сте да пазарувате в магазини втора употреба и да се ровите в антикварни книжарници.

Джоуи Трибиани

Красиви сте и мацките ви се лепят като мухи на... мед. Умеете да флиртувате и приятелите ви знаят, че никога нямате проблеми да си намерите мадама. Естествено, нямате никакви претенции към храната, а по-скоро към количеството ѝ. Можете да изядете промишлено количество пица, което няма да се отрази на перфектното ви тяло. Приятелите ви често се шегуват с вас, че не сте особено интелигентни, но това се дължи на факта, че те не могат като вас да привличат мацките.

Джанис

Шегуваме се. Никой на харесва Джанис.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ