Какво се случва във втори и трети епизод на новия сезон на "Game of Thrones"

28.04.2016, 12:00

ВНИМАНИЕ! СПОЙЛЕРИ!

   
 
Какво се случва във втори и трети епизод на новия сезон на "Game of Thrones"

След като излезе първият епизод, който създателите кръстиха "Мелисандра" (красавицата ни тя), в мрежата се появиха редица нови спойлери, на които ние като прилични прецаквачи ще обърнем внимание.

Втората серия, която чакаме на 1 май, ще се съсредоточи около Бран Старк, когото изобщо не видяхме в предишния сезон. Тя ще се казва "Дом" и ще разкаже за приключенията на сакатото момче, слабоумния великан и компания. Те ще се опитат да оцеляват зад стената. Брам най-накрая ще се срещне с триоката врана, която ще бъде изиграна от една от легендите на шведското кино и не само Макс фон Сюдов.

През това време Джейми Ланистър учи Томен как да управлява кралството. Тирион чака положителни новини, а по всичко личи, че в Черния замък има нова власт и гаргите се обединяват около нея. Рамзи Болтън не губи надежда, че ще хване Санса.

Третата серия, която ще видим на 8 май, ще се казва "Клетвопрестъпник". В нея ще се разкрие бъдещето на Денерис Таргариен, а Бран Старк среща своето минало - враната го обучава на ясновидство. Сляпата Ария пък се учи да бъде "никоя".

Както виждате, добрички сме и само ви загатнахме, без да ви разказваме. Приятно гледане.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ