Какво ни очаква на TATTOO FEST SOFIA 2014 2

25.08.2014, 13:05

Задава се 13-то издание на мастиленото шоу

   
 
Какво ни очаква на TATTOO FEST SOFIA 2014

Както ви обявихме преди време, предстои TATTOO FEST SOFIA 2014. На 4 и 5 октомври в Парти център 4KM всички фенове на татуировките ще имат възможността да разгледат работата на много татуисти от България и света, да се нарисуват на място, да гледат различни шоу програми и да се забавляват под тихото жужене на мастилените машинки.

След малко повече от два месецa ни очаква много музика на TATTOO FEST SOFIA 2014. Феновете на Сърмата Хари ще имат удовлствието да го слушат на живо, заедно с колоритната му група. А в края на сета, заедно с небезизвестните Шеки и Шута, той ще изпълни много специално парче.

Легендите в хардкор средите BROTHERS IN BLOOD са втората група, която ще можете да видите на сцената. Припомняме ви якото им звучене веднага:

 

 

Третата група, която организаторите са поканили, е гръцката хардкор/пънк шайка My Turn. Ако не сте ги чували, поправете веднага тази своя грешка:

 

 

1370093
Тематичен музикален DJ сет ще поднесат момчетата от Rockabilly.bg, популяризиращи rock'n'roll & vintage културата у нас. Олд скул, хип-хоп и алтърнатив сет ни е приготвил DJ RAWLAND. Vj gorgon пък ще внесе дежурната доза мрак, която е абсолютно задължителна за традиционния за столицата ни TATTOO FEST SOFIA. Рок и алтернативна музика ще пускат RockAtive DJ's, а вечерта всичко се пренася на афтърпарти в бар "RockIT".
За да се настроите на татуирана вълна, припомнете си какво се случи на TATTOO FEST SOFIA 2013.
Предлагаме ви да се запознаете и с нашите цветни герои от рубриката ни "Татуираните българи".
Div.bg е медиен партньор на TATTOO FEST SOFIA 2014
   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ